5 + 2 ενδείξεις ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015 20:02

5 + 2 ενδείξεις ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου!

Θες να μάθεις αν σε θέλει; Αν δεν στο λέει το ένστικτό σου στο επιβεβαιώνουμε και εμείς με τα εφτά σημάδια που παρατίθενται εν συνεχεία και που αποκαλύπτουν έναν ερωτοχτυπημένο άντρα.

 

1. Οι φίλοι του γνωρίζουν υπερβολικά πολλά για σένα

Αν για πρώτη φορά συναντήθηκες με τους κολλητούς του και όλοι ήξεραν τι δουλειά κάνεις, ποια ταινία είδατε τις προάλλες, τι καφέ πίνεις, ποιες είναι οι κολλητές σου και ποια είναι τα αγαπημένα σου σπορ προφανώς μιλάει υπερβολικά πολύ για σένα, όταν δεν είναι μπροστά και αυτό αποκαλύπτει έναν άντρα που περνάει τόσο καλά με τη σχέση του που θέλει να το μοιραστεί με τα φιλαράκια (ακόμα και αν εκείνοι τον κοροϊδεύουν)!

2. Απολαμβάνει να κάνετε μαζί τις δραστηριότητες που του αρέσουν

Πηγαίνετε για τρέξιμο, πηγαίνετε για ψώνια, κοιμάστε μαζί τα μεσημέρια. Σε όλα σε θέλει μαζί του. Συγχαρητήρια είστε ένα αχώριστο ζευγάρι! Αν και υπάρχει πιθανότητα να βαρεθείτε ο ένας τον άλλον σχετικά γρήγορα, πάρ΄ αυτά εκείνος βλέπει μέλλον μαζί σου.

3. Δε φοβάται να σου πει «σ΄ αγαπώ»

Αντιθέτως το λέει μπροστά στους κοινούς σας φίλους ή και στην οικογένειά του. Και φυσικά δεν έχει πρόβλημα να σε φιλάει μπροστά στον κόσμο.

4. Του λείπεις

Σου στέλνει μηνύματα στα οποία σου αναφέρει ότι σε σκέφτεται ή απλά ήθελε να δει τι κάνεις. Ακόμα και να μην αναφέρει τίποτα σημαντικό ο άντρας που επιδιώκει συχνή επικοινωνία είναι ο πιο ξεκάθαρος τρόπος να σου δείξει ότι περνάς από το μυαλό του συνέχεια.

5. Θεωρεί δεδομένο πως έχετε κοινό μέλλον

Λέει «εμείς» αντί για «εγώ», ενώ όταν προκύπτει το θέμα μιλάει για το κοινό σας μέλλον σαν να είναι δεδομένο. «Όταν γνωρίσεις την αδελφή μου θα καταλάβεις τι εννοώ». Μπορεί να μη γίνεται αναφορά σε γάμο, αλλά σίγουρα σας σκέφτεται μακροπρόθεσμα.

6. Σου υπενθυμίζει πόσο όμορφη είσαι

Αν τον πιάνεις να σε κοιτά τη στιγμή που εσύ μιλάς στο τηλέφωνο, μαγειρεύεις ή καθαρίζεις το σπίτι τότε ξέρεις ότι σκέφτεται πόσο όμορφη σε βλέπει. Και αυτό δείχνει τον άντρα που την έχει «πατήσει»!

7. Επιλέγει εσένα από τις δραστηριότητες με την παρέα του

Οι φίλοι του πήγαν στο γνωστό στέκι για ένα χαλαρό ποτάκι, αλλά εκείνος επέλεξε να κάτσει μαζί σου να δείτε ταινία! Δε συμβαίνει συνέχεια, αλλά πολλές φορές προτιμά να κάνετε κάτι μαζί, από το να βγει έξω και να πιει με τους κολλητούς του. Και το κάνει όχι γιατί θα θυμώσεις, αλλά γιατί θέλει να περνάτε χρόνο μαζί.


neolaia.gr