Μέσα στη Neverland: Το απίθανο ράντσο του Μάικλ Τζάκσον, που πουλιέται για 100 εκατ. δολάρια [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015 09:39

Μέσα στη Neverland: Το απίθανο ράντσο του Μάικλ Τζάκσον, που πουλιέται για 100 εκατ. δολάρια [εικόνες]

Η «Χώρα του Ποτέ» υπάρχει. Την είχε δημιουργήσει ως άλλος Πίτερ Παν πριν χρόνια ο Μάικλ Τζάκσον.

 

Είναι το εκπληκτικό ράντσο που ανήκε στον βασιλιά της ποπ, η Neverland, και πλέον βγήκε στην αγορά. Μπορεί να το αποκτήσει όποιος θέλει, αρκεί να μπορεί να διαθέσει 100 εκατ. δολάρια. Τόσα ζητά η ιδιωτική επενδυτική εταιρεία που το αγόρασε το 2008 για 23,5 εκατομμύρια και διέθεσε αρκετά ακόμη για να το ανακαινίσει, ενώ το ονόμασε «Sycamore Valley Ranch».

Αυτή η απίστευτη έκταση 2.700 στρεμμάτων στην Καλιφόρνια είχε ότι περνούσε από τη φαντασία του Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος βέβαια υλοποιούσε κάθε επιθυμία του.

Αυτή ήταν η κρεβατοκάμαρα στην οποία κοιμόταν ο βασιλιάς της ποπ και το μπάνιο του.

Στη Neveland υπάρχουν λίμνες και συντριβάνια, χάλκινα αγάλματα παιδιών που παίζουν σε διάφορα σημεία και βέβαια πισίνες. Το καροτσάκι των παγωτών το είχε κάνει δώρο στον Τζάκσον η καλή του φίλη, Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

Το σπίτι της πισίνας έχει διάφορα επίπεδα και σε εκείνο ζούσε ο Τζάκσον, μέχρι να φύγει από τη Neverland το 2005. Όταν έμενε εκεί, το σπίτι ήταν γεμάτο ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Μεταξύ άλλων το ράντσο διαθέτει το δικό του τρενάκι, σταθμό, αλλά και λούνα παρκ το οποίο μετέτρεψε σε «κήπο ζεν» η εταιρεία που αγόρασε την έκταση.


iefimerida.gr