Επτά λόγοι για να κοιμάστε χωρίς ρούχα

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015 10:23

Επτά λόγοι για να κοιμάστε χωρίς ρούχα

Έρευνες έχουν δείξει, πως ο καλύτερος ύπνος, είναι εκείνος που τα άτομα είναι εντελώς γυμνά. Διαβάστε παρακάτω, επτά λόγους που ο ύπνος χωρίς ρούχα βελτιώνει την υγεία του οργανισμού και σας κάνει πιο χαρούμενους.

 

1. Καλύτερη ποιότητα ύπνου
Η θερμοκρασία του σώματος, παίζει μεγάλο ρόλο στην ποιότητα του ύπνου, ενώ όπως απέδειξαν μελέτες η κακή θερμοκρασία του, οδηγεί στην αϋπνία, ενώ αντίθετα, μια δροσερή θερμοκρασία, μπορεί να χαρίσει έναν αδιατάρακτο και βαθύ ύπνο.

2. Σταθερά επίπεδα κορτιζόλης
Η δροσιά στο γυμνά σώμα κατά τη διάρκεια του νυχτερινού ύπνου, βοηθά στη διατήρηση υγιών επιπέδων της κορτιζόλης, που σχετίζεται με το άγχος και που τα υψηλά της επίπεδα οδηγούν σε ανεπιθύμητες συνθήκες.

3. Αντι-γηραντική επίδραση
Μπορείτε να δείχνετε πιο νέοι, αν επιλέξετε να κοιμάστε χωρίς ρούχα, καθώς η δροσιά του σώματος, οδηγεί στην παραγωγή αντι-γηραντικών ορμονών, που ωφελούν το δέρμα.

4. Βελτίωση της σεξουαλικής ζωής
Στον «γυμνό» ύπνο, οι σύντροφοι αυξάνουν τα ποσοστά της σeξουαλικής τους επιθυμίας και βελτιώνουν στο σύνολο της τη σeξουαλική τους ζωή.

5. Βελτίωση της γενικής υγείας του σώματος
Η υψηλή θερμοκρασία του δέρματος στον ύπνο, μπορεί να εμποδίσει τον οργανισμό να απελευθερώσει αυξητικές ορμόνες, που συμβάλλουν στην καλή υγεία σώματος και δέρματος. Επιπλέον, η καλή θερμοκρασία του σώματος, προσφέρει και περισσότερο, αλλά και ποιοτικότερο ύπνο, μειώνοντας τις πιθανότητες εμφάνισης άσχημων παθήσεων που προκαλεί η έλλειψη του.

6. Μείωση εμφάνισης κολπικών λοιμώξεων
Χωρίς ενδύματα, το σώμα μπορεί να παραμείνει δροσερό τη νύχτα, αποτρέποντας έτσι την ανάπτυξη και τη διάδοση των μικροβίων, τα οποία δημιουργεί η υψηλή θερμοκρασία.

7. Αύξηση αυτοπεποίθησης
Ο ύπνος χωρίς ρούχα χαρίζει μια αίσθηση άνεσης με το δέρμα και εμπιστοσύνης με τον εαυτό σας, κάτι που θα σας κάνει να νιώσετε πιο ευτυχισμένοι και χαρούμενοι.

eradio.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ