Madame Shou Shou: Τα μαγιό που ψάχνουν σαν τρελές όλες οι γυναίκες -Φέτος έχουν τους πιο μεγάλους φιόγκους που είχαν ποτέ [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Μαΐου 2015 13:59

Madame Shou Shou: Τα μαγιό που ψάχνουν σαν τρελές όλες οι γυναίκες -Φέτος έχουν τους πιο μεγάλους φιόγκους που είχαν ποτέ [εικόνες]

Μπορεί φέτος η δαντέλα να έχει κατακλύσει τις βιτρίνες αλλά το ρομαντισμό τάση τον έκανε τα τελευταία χρόνια η ... Madame shou shou, Ελίνα Κορδάλη. Η δημιουργός των μαγιό με τους φιόγκους που φέτος γίνονται ακόμη πιο μεγάλοι!

 

Ρίγες, πουά, παστέλ χρώματα, λουλούδια, δαντέλες και φυσικά φιόγκοι. Τα κύρια χαρακτηριστικά όλων των δημιουργιών της Κορδάλη και φυσικά και των μαγιό της. Των μαγιό με τους φιόγκους στο πίσω μέρος που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από τις γυναίκες και τις έκαναν να τα αναζητούν μανιωδώς.

​Και αν πέρυσι για λίγο οι φιόγκοι έδωσαν τη θέση της ή τουλάχιστον συνυπήρξαν με τα λουλούδια φέτος επιστρέφουν δυναμικά και ακόμη μεγαλύτεροι στο νέο σχέδιο με το μπικίνι 2 σε 1 το οποίο με μια κίνηση από ψηλόμεσο γίνεται χαμηλόμεσο:

Οι φιόγκοι στην κλασική εκδοχή του μαγιό της Madame shou shou:

Μαγιό από βελούδο; Μαγιό από βελούδα προτείνει φέτος η Ελίνα Κορδάλη:

Φιόγκοι και στα ολόσωμα:

Φέτος, όμως, για πρώτη φορά η σχεδιάστρια φτιάχνει και... νυφικά μαγιό για τις νύφες του καλοκαιριού:


iefimerida.gr



ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250