Τα λάθη στο μακιγιάζ που σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερη

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 18 Απριλίου 2015 10:02

Τα λάθη στο μακιγιάζ που σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερη

Τι να προσέχετε και τι να αποφεύγετε Το φυσιολογικό είναι οι άνθρωποι να θέλουν να δείχνουν νεότεροι απ' ότι είναι. Μερικοί βέβαια είναι ευτυχείς να αποκαλύπτουν την ηλικία τους κι αυτό επειδή είναι «καλοδιατηρημένοι».

Σε κάθε περίπτωση, ευτυχώς εμείς οι γυναίκες μπορούμε με το μακιγιάζ να δείχνουμε πιο νέες και πιο φρέσκες. Τι γίνεται όμως αν δεν εφαρμοστεί σωστά και μας ρίχνει μερικά επιπλέον χρονάκια στην πλάτη μας;

Όσο περισσότερο τόσο πιο βαρύ

Όσο λιγότερα καλλυντικά χρησιμοποιείτε, τόσο πιο νέες θα δείχνετε. Μια γενναιόδωρη στρώση make up απλά κάνει το δέρμα σας να φαίνεται ανομοιόμορφο, φράζει τους πόρους και καθορίζει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Χρησιμοποιείτε μόνο μια σταγόνα από make up, απλώστε το πάνω από το πρόσωπό σας επιμελώς και ταμπονάρετε σιγά σιγά. Έτσι λεπταίνετε την στρώση και το κάνετε σχεδόν αόρατο. Για τις προβληματικές περιοχές – όπως οι μαύροι κύκλοι και οι ατέλειες – χρησιμοποιήστε concealer.

«Όχι» στις ιριδίζουσες σκιές ματιών

Οι πόροι γύρω από τα μάτια σας δεν παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, γι 'αυτό και το δέρμα γύρω από αυτή την περιοχή δεν είναι ποτέ λιπαρό. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους για τους οποίους οι πρώτες ρυτίδες εμφανίζονται γύρω από τα μάτια μας. Εδώ το δέρμα είναι εξαιρετικά λεπτό και απαιτεί επιπλέον φροντίδα. Το βασικό λάθος κάνουμε οι γυναίκες είναι ότι μερικές φορές χρησιμοποιούμε ιριδίζουσα σκιά ματιών. Αντί για γυαλιστερά προϊόντα χρησιμοποιήστε μια ματ σκιά της ίδιας απόχρωσης.

newsbeast.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ