Ελληνίδα δημοσιογράφος κάνει ρεπορτάζ με το μωρό στην αγκαλιά και γίνεται viral

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015 20:54

Ελληνίδα δημοσιογράφος κάνει ρεπορτάζ με το μωρό στην αγκαλιά και γίνεται viral

Η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, μπαίνει στο γραφείο της και μία δημοσιογράφος σπεύδει για να της πάρει δήλωση. Στο ένα χέρι κρατά το μικρόφωνο και με το άλλο κρατά στην αγκαλιά το μονάκριβο παιδί της.

Το στιγμιότυπο ανεβαίνει στα social media και μετά από λίγο γίνεται viral. 

Πρωταγωνίστρια του τρυφερού στιγμιότυπου είναι η Ελένη Λαζάρου, μία από τις πιο μάχιμες δημοσιογράφους του Μega, η οποία πριν από ενάμιση χρόνο περίπου έφερε στον κόσμο τον μικρό Αναστάση.

Χθες έτυχε να έχω ρεπορτάζ  νωρίς το πρωί-νωρίτερα από την ώρα που έρχεται καθημερινά η κυρία που κρατάει τον μικρό Αναστάση -οπότε για να μαι εγκαίρως στο θέμα σκέφτηκα να τον πάρω μαζί μου,  χωρίς να το πω καν στη δουλειά μου. Και ενώ τον είχα αγκαλιά πέρασε η υπουργός, οπότε της έκανα συνέντευξη. Δεν είχα ιδέα ότι αυτό θα αποτυπωνόταν στην φωτογραφία. Στο ρεπορτάζ που ήταν στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας όλοι κοιτούσαν το μωρό με έκπληξη αλλά και χαρά, μάλιστα πολλοί προθυμοποιήθηκαν να κάνουν και baby sitting για να παρακολουθήσω το ρεπορτάζ. Μία καλή συνάδελφος του έδωσε παιχνίδια του γιου της που είχε μαζί της, ενώ μία άλλη υπάλληλος της Ένωσης του έβαλε να δει τα "Ζουζούνια" στον υπολογιστή της. Ακόμη και η ίδια η κυρία Χριστοδουλοπούλου το σχολίασε και μου είπε: "Πολύ μου αρέσει που πήρες μαζί σου το μωρό σου!", δήλωσε η Ελένη Λαζάρου στο protothema.

Η Ελένη Λαζάρου έχει διακριθεί στο ρεπορτάζ για τους ΟΤΑ και το υπουργείο Εσωτερικών:

 

Πηγή: www.iefimerida.gr
ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ