Πόσο πρέπει να περιμένει ένα νέο ζευγάρι για να κάνει σεξ πρώτη φορά -Ο σωστός χρόνος

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Απριλίου 2015 19:54

Πόσο πρέπει να περιμένει ένα νέο ζευγάρι για να κάνει σεξ πρώτη φορά -Ο σωστός χρόνος

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το σεξ στο τρίτο ραντεβού είναι κανόνας, αλλά πρόσφατη έρευνα φαίνεται να διαφωνεί, ανατρέποντας τα δεδομένα.


Στην πραγματικότητα, έχει αποκαλυφθεί ότι το 32% των γυναικών περιμένουν περίπου 3 εβδομάδες ή μέχρι την πέμπτη ημέρα πριν κοιμηθούν με ένα νέο σύντροφο.

Από τα 2.225 άτομα που ρωτήθηκαν από την εταιρεία παραγωγής ερωτικών βοηθημάτων LoveHoney, οι γυναίκες εμφανίζονται πιο συγκρατημένες από ότι οι άνδρες με το 15% να αποκαλύπτει ότι θα έκανε σεξ στο πρώτο ραντεβού σε σύγκριση με το 26% των γυναικών.

Ακόμα λιγότερες γυναίκες θα έκαναν σεξ στο δεύτερο ραντεβού ( 13%) σε σύγκριση με το αντίστοιχο 16% των ανδρών.

Ένα πράγμα ωστόσο στο οποίο συμφωνούσαν και τα δύο φύλα ήταν τα φιλιά με το 72% των ανδρών και των γυναικών να δηλώνουν ότι θα έδιναν φιλί από το πρώτο ραντεβού.

Ωστόσο αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι ότι οι άνδρες είναι πιο ρομαντικοί από τις γυναίκες.

Το 1/4 των ανδρών που ερωτήθηκαν από την εταιρεία είπε ότι μίλησε για αγάπη από τον πρώτο μήνα σχέσης, ενώ μόνο το 16% των γυναικών έκανε το ίδιο. Στην πραγματικότητα, οι γυναίκες περιμένουν μέχρι τον τέταρτο μήνα για να πουν στο νέο σύντροφο τους ότι τον αγαπάνε.

Επίσης οι άνδρες θέλουν να γνωρίσουν τους συντρόφους τους στους γονείς τους πιο γρήγορα, κάνοντας την κίνηση γύρω στην όγδοη ημέρα, παρά το γεγονός ότι μόνο το 27% των γυναικών που θα είναι πρόθυμο να τους συναντήσει σε αυτό το στάδιο της σχέσης.

Οι άνδρες επίσης άλλάζουν την κατάστασή τους στο Facebook για να δείξουν ότι είναι σε μια νέα σχέση πολύ πιο γρήγορα από ότι οι γυναίκες. Πάνω από 3 στους 10 άνδρες θα το έκαναν αυτό μετά από 8 ραντεβού, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στις γυναίκες είναι μόλις 27%.

Ο συνιδιοκτήτης της LoveHoney Ρίτσαρντ Λονγκχαρστ είπε ότι η έρευνα δείχνει ότι οι άνδρες «προχωρούν γρήγορα» όχι μόνο όταν πρόκειται για σεξ, αλλά και για δέσμευση, ενώ οι γυναίκες είναι λίγο πιο επιφυλακτικές - προτιμώντας να πάρουν το χρόνο τους πριν από αποκαλύψουν τη δέσμευση τους.

iefimerida.gr




00 inkefalonia general ad 300X250