Ιπτάμενο παλάτι: Το πολυτελές ιδιωτικό Boeing που αγγίζει τα όρια της υπερβολής [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Απριλίου 2015 13:07

Ιπτάμενο παλάτι: Το πολυτελές ιδιωτικό Boeing που αγγίζει τα όρια της υπερβολής [εικόνες]

Για τους περισσότερους ανθρώπους, τα ιδιωτικά τζετ, είναι η επιτομή της πολυτέλειας αεροπορικά ταξίδια, αλλά υπάρχουν λίγοι εκλεκτοί που μπορούν να έχουν κάτι περισσότερο από αυτό, μετατρέποντας τα ιδιωτικά αεροπλάνα σε ιπτάμενα παλάτια.


Για να ικανοποιήσει αυτούς τους πελάτες, η Airbus και η Boeing άρχισε να παράγει κα να πουλάει «VIP» εκδόσεις των επιβατικών αεροσκαφών της με τα σήματα της Airbus Corporate Jet και η Boeing Business Jet.

Ενώ τα περισσότερα από αυτά τα αεροπλάνα βασίζονται στα μοντέλα της σειράς Airbus Α320 ή Boeing 737, μια πρόσφατη μετατροπή VIP πήρε πολυτέλεια σε ένα νέο επίπεδο.

Ένας πολύ τυχερός, πολύ πλούσιος, και πολύ μυστικός πελάτης παρέλαβε ένα εξατομικευμένο Boeing 747-8, με συνολικό εμβαδό 444 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει κρεβατοκάμαρα, σαλόνια, γραφείο, καθώς και μια τεράστια τραπεζαρία.

Το Boeing 747-8 VIP είναι το μακρύτερο και δεύτερο μεγαλύτερο αεροσκάφος που κατασκευάστηκε ποτέ. Τροφοδοτείται από μια ομάδα τεσσάρων κινητήρων General Electric GEnx, και μπορεί να πετάξει 8.000 ναυτικά μίλια ασταμάτητα.

iefimerida.gr




00 inkefalonia general ad 300X250