Έμεινε έγκυος μετά από one night stand και ψάχνει τον πατέρα

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015 09:33

Έμεινε έγκυος μετά από one night stand και ψάχνει τον πατέρα

Της είπαν ότι πιθανότατα δεν θα γινόταν ποτέ μανούλα καθώς διαγνώσθηκε με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών-αλλά εκείνη κατάφερε και τους διέψευσε όλους.

Η Bianca Fazey έμεινε έγκυος μετά από μια νύχτα πάθους, με ερωτικό παρτενέρ έναν άντρα που γνώρισε σε κάποιες από τις εξόδους της στο Περθ, στην δυτική Αυστραλία. Από το one-night stand, προέκυψε κάτι αναπάντεχα όμορφο, ένα μικροσκοπικό θαύμα που, είδε το φως της γέννησης έπειτα από εννέα μήνες.

Πλέον, η νεαρή μητέρα, αναζητά το αγόρι με το οποίο κατάφερε και βίωσε τη μητρότητα, ωστόσο το μόνο που γνωρίζει είναι ότι το όνομά του είναι Jeremy, είναι περίπου 20 ετών και πως μένει στο προάστιο Μόρλεϊ του Περθ.

Μετά από μια άκαρπη αναζήτηση πέντε μηνών, η 25χρονη δημοσίευσε μια αγγελία στο σάιτ Gumtree αλλά εις μάτην. «Κάνω προσπάθειες εδώ και μήνες για να τον βρω. Χάρη στην επιμονή ενός φίλου μου, δεν έχω παραιτηθεί από κάθε αναζήτηση», λέει η μητέρα του Logan, που γεννήθηκε πριν από μερικούς μήνες.

Πάντως, αντί για τον πατέρα, η Fazey δέχεται μια σειρά από οργισμένα σχόλια από χρήστες που κρίνουν τις πράξεις της. Στο διαδίκτυο, την αποκαλούν κακή μητέρα και ελευθέρων ηθών ενώ εκφράζουν αμφιβολίες ως προς το μέλλον του παιδιού.

E-Radio.gr Daily