Tραγουδιστής γρονθοκόπησε νεαρή θαυμάστριά του που ανέβηκε στη σκηνή (video)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015 12:27

Tραγουδιστής γρονθοκόπησε νεαρή θαυμάστριά του που ανέβηκε στη σκηνή (video)

Eίναι ένα από τα αυτά τα σκηνικά που πραγματικά δεν τα χωράει ο ανθρώπινος νους και νομίζουμε πως γίνονται μόνο σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας, βγαλμένες από την Παραμυθούπολη του Hollywood.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Afroman είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένας από τους πιο γνωστούς τραγουδιστές του πλανήτη, με πολλές και μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, ενώ έχει κερδίσει πολλά βραβεία, ανάμεσά τους και Grammy.

Σε πρόσφατη συναυλία του, ανέβηκε στη σκηνή μια νεαρή θαυμάστριά του, η οποία, κουνιόταν στο ρυθμό ενός τραγουδιού του και με τίποτα δεν μπορούσε να φανταστεί το τι θα της επιφύλασσε η συνέχεια.

Ο 40χρονος τραγουδιστής, που έπαιζε κιθάρα, γύρισε ξαφνικά και την χτύπησε με όλη του τη δύναμη στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα εκείνη να σωριαστεί στη σκηνή.

Ο τραγουδιστής συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση. «Ήταν μια ακούσια αντανακλαστική αντίδραση σε ένα άτομο που παραβίασε τον χώρο της σκηνής. Ήταν μια ασυνήθιστη συμπεριφορά, που οφείλεται σε έξωθεν ανεξέλεγκτες δυνάμεις», σχολίασε λίγο μετά ο εκπρόσωπός του.

Δείτε τη σοκαριστική στιγμή στο video που ακολουθεί:

E-Radio.gr Daily