Έρευνα: Τι τρώνε οι άντpες και είναι καλύτεροι στο σεξ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Ιανουαρίου 2015 13:51

Έρευνα: Τι τρώνε οι άντpες και είναι καλύτεροι στο σεξ

Όπως αποκάλυψε έρευνα που έγινε στη Γαλλία, οι άντρες που προτιμούν τα πικάντικα φαγητά κάνουν εξίσου πικάντικο σεξ.

Η μελέτη που διεξήγαγαν οι επιστήμονες του πανεπιστημίου της Grenoble, η οποία δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό «Physiology and Behavior», έδειξε πως οι άντρες που βάζουν πολλά μπαχαρικά στο φαγητό τους έχουν υψηλότερα ποσοστά τεστοστερόνης από αυτούς που δεν τα προτιμούν.

Ιδιαίτερα τα καυτερά καρυκεύματα, όπως το τσίλι, ανεβάζουν τη θερμοκρασία του σώματος λόγω της υπεραιμίας και αυξάνουν την συγκεκριμένη ορμόνη, που κάνει τους άντρες να τρελαίνονται.

Μάλιστα, η έρευνα ονομάζεται «Some Like It Hot» και έγινε ανάμεσα σε 114 άνδρες, ηλικίας 18-44 ετών, ενώ τα αποτελέσματά της έκαναν προφανές ότι τα αρσενικά με τα καυτερά γούστα αποτελούν εξίσου καuτούς εpαστές, καθώς έχουν τις καλύτερες επιδόσεις στο κρεβάτι.

Η επικεφαλής της έρευνας, Laurent Begg, είπε ότι για τη μέτρηση της τεστοστερόνης πήραν δείγμα από το σάλιο των συμμετεχόντων και, αν και δεν έχει γίνει κάποια αντίστοιχη μελέτη για την επίδραση των καυτερών τροφών στις γυναίκες, οι επιστήμονες τονίζουν πως η κατανάλωση πικάντικων φαγητών έχει την ίδια διεγερτική επίδραση σε όλους τους οργανισμούς.

 E-Daily.gr