Εκπέμπει από την πρώτη μέρα του 2015 το νέο κανάλι της ΝΕΡΙΤ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Ιανουαρίου 2015 10:01

Εκπέμπει από την πρώτη μέρα του 2015 το νέο κανάλι της ΝΕΡΙΤ

Με το... καλημέρα του 2015, η ΝΕΡΙΤ plus, το δεύτερο κανάλι της ΝΕΡΙΤ, έκανε «ποδαρικό» στις οθόνες μας.

Οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθούν το πρόγραμμα του δεύτερου κρατικού καναλιού σε όλη την Ελλάδα, στις συχνότητες που έβλεπαν μέχρι σήμερα τη ΝΕΡΙΤ Sports.

Στην πρώτη περίοδο λειτουργίας της ΝΕΡΙΤ plus, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει παιδικές και νεανικές εκπομπές, ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ, μεγάλα αθλητικά γεγονότα του παρελθόντος, αλλά και αξιόλογες ελληνικές σειρές και εκπομπές λόγου και πολιτισμού από το Αρχείο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Σε επόμενο διάστημα, η ΝΕΡΙΤ plus θα εκπέμψει νέο πρόγραμμα με ειδικές ζώνες για όλα τα τηλεοπτικά κοινά.

Ειδικότερα:

Παιδικό πρόγραμμα, με ελληνικές και ξένες σειρές και animation για παιδιά και τους εφήβους, στην ζώνη ΝΕΡΙΤ kids.

Εκπομπές χρηστικού χαρακτήρα για την καθημερινότητά μας, προγράμματα από την Περιφέρεια, εκπομπές λόγου και πολιτισμού, ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ ιστορικού, ταξιδιωτικού και οικολογικού περιεχομένου, εκπομπές για τον τουρισμό, γυναικείο και ψυχαγωγικό μαγκαζίνο, στη ζώνη NEPITlife.

Αθλητικές μεταδόσεις και εκπομπές στη ζώνη ΝΕΡΙΤ sports.

Με δύο εθνικά κανάλια και τέσσερις εθνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς που είναι πλέον σε λειτουργία ολοκληρώνεται ο βασικός κορμός των μέσων ενημέρωσης και επικοινωνίας της ΝΕΡΙΤ.

Εκπέμπει επίσης ένα τρίτο κανάλι με εικόνα υψηλής ευκρίνειας και επιλεγμένο περιεχόμενο από τα δύο εθνικά κανάλια, ενώ θα ακολουθήσουν ορισμένοι περιφερειακοί ραδιοφωνικοί σταθμοί και το δορυφορικό τηλεοπτικό πρόγραμμα για τους απόδημους Ελληνες.

iefimerida.gr