Ένας άντρας εξομολογείται: Ποιά εσώρουχα μας αρέσει να φοράτε (και ποια να μην ξαναβάλετε ποτέ)!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014 12:49

Ένας άντρας εξομολογείται: Ποιά εσώρουχα μας αρέσει να φοράτε (και ποια να μην ξαναβάλετε ποτέ)!

Μου ζήτησαν να γράψω ένα κειμενάκι με θέμα «τα εσώρουχα που μου αρέσει να βλέπω στις γυναίκες και αυτά που θα προτιμούσα να μην ξαναδώ ποτέ«.

Σε πρώτο πρόσωπο, αλλά εκπροσωπώντας όλους τους άντρες. «Δεν δίνω μεγάλη σημασία στα εσώρουχα» απάντησα. Και νομίζω πως με αυτή τη φράση, εκπροσώπησα τους άντρες με τον καλύτερο τρόπο.

Μετά το ξανασκέφτηκα. Το φιλοσόφησα. Και είπα πως μπορεί όντως την ώρα που βγάζω το εσώρουχο της κοπέλας μου να με ενδιαφέρει περισσότερο το περιεχόμενό του, ωστόσο η αλήθεια είναι πως το «με τα εσώρουχα» συχνά είναι πιο ερεθιστικό από το εντελώς γυμνό. Επιπλέον, το εσώρουχο που θα δω στα κλεφτά μέσα από μια γυναικεία φούστα, με εμπνέει περισσότερο από το να δω το από μέσα (κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην περίπτωση της Sharon Stone).

Όπως και να “χει, έχοντας πλέον μια δεκαετή σχέση με τo αντικείμενο (εξαιρώντας τον τρόμο που αισθανόμουν όταν άνοιγα το συρτάρι της μαμάς μου), έφτιαξα μια λίστα.

Φυσικά, ασχολήθηκα μόνο με τα κάτω εσώρουχα. Στα πάνω, κινείται κανείς νομίζω με βάση αυτό που έχει…

Μας αρέσουν:

Τα string και τα brazilian. Δεν λέω κάτι πρωτότυπο, το ξέρω. Ξέρω όμως κορίτσια που τα έχουν απορρίψει γιατί δεν βολεύονται. Εντάξει, δεν είπα να το φοράς κάθε μέρα-όλη μέρα, αλλά σε μια έξοδο, δε νομίζω πως είναι τόσο δύσκολο.

Tα διάφανα. Υπάρχουν κάποια που δεν είναι εντελώς διάφανα, αλλά διάφανα μέχρι ενός (χαμηλού) σημείου. Προσωπικά, τα λατρεύω. Αρκεί βέβαια να μισοφανερώνουν κάτι περιποιημένο.

Τα δαντελωτά. Ούτε «γιαγιαδίστικα» είναι, ούτε ντεμοντέ. Τις περισσότερες φορές μάλιστα, προσφέρουν μια ημιδιαφάνεια πολύ ενδιαφέρουσα.

Τα ευάερα. Ποιος είπε πως ό,τι φοράτε πρέπει να είναι κολλητό στο σώμα σας για να είναι σέξι; Υπάρχουν εσώρουχα-σορτσάκια για μέσα στο σπίτι που επιτρέπουν τον αέρα ώστε να μην ιδρώνετε και μας αρέσουν εξίσου. Σας παραθέτω και μια φωτογραφία, για να καταλάβετε τι εννοώ.

diaforetiko.gr : Ass Hair Ένας άντρας εξομολογείται: Ποια εσώρουχα μας αρέσει να φοράτε (και ποια να μην ξαναβάλετε ποτέ)!

Δεν μας αρέσουν:

Τα τεράστια και τα μικροσκοπικά. Όπως καταλαβαίνετε, δεν συμπαθούμε ούτε τα Μεγάλα Άσπρα Βρακιά που καλύπτουν ολόκληρα τα οπίσθιά σας. Την ίδια στιγμή όμως, δεν συμπαθούμε ούτε τα υπερβολικά μικροσκοπικά, κάτι δήθεν μοντέρνα που κρύβουν μόνο την ευαίσθητη περιοχή. Αν θέλαμε στριπτιζέζ, θα πηγαίναμε στο ανάλογο μέρος. Μια σέξι κοπέλα θέλουμε.

Τα μπεζ (στο χρώμα του δέρματος). Αν θέλετε τη γνώμη μου, είναι το πιο αντιπαθητικό χρώμα στα εσώρουχα. Πέρα από το αρχικό σοκ (Είναι γυμνή; Α, όχι), δεν μας προσφέρουν τίποτα άλλο.

Τα υπερβολικά. Καρφιά, ιδιόρρυθμα ανοίγματα εκεί που δεν τα περιμένεις, φιογκάκια, παράξενα σχήματα και άλλα τέτοια πράγματα καλό είναι να αποφεύγονται. Υπάρχουν και βίτσια, βέβαια, αλλά φροντίστε να μάθετε τι μας αρέσει εκ των προτέρων.

Τα αστεία. Κάποτε πήγα με μία κοπέλα που στη μεριά των οπισθίων το εσώρουχό της έγραφε «only exit». Το βρήκα έξυπνο, χαμογέλασα, αλλά αποσυντονίστηκα και ξέχασα τι ήθελα να κάνω…

joytv.gr