Το... σουτάκι που άλλαξε τη ζωή ενός παντρεμένου!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014 11:38

Το... σουτάκι που άλλαξε τη ζωή ενός παντρεμένου!

Ουδείς μπορεί να γνωρίζει πόσο ταλαιπωρημένος μπορεί να ήταν ο συγκεκριμένος Αυστραλός από τη σύζυγό του ώστε να συνομωτήσει το σύμπαν για λογαριασμό του και να τον απαλλάξει δια παντός από τις απαιτήσεις της συμβίας του!

Και μάλιστα με τον πιο πρωτότυπο, πιο αναπάντεχο τρόπο.

Ο πρωταγωνιστής μας, ένας σαρανταπεντάρης Αυστραλός, εμφανίζεται με την πλάτη γυρισμένη στην μπασκέτα που βρίσκεται στην αυλή του σπιτιού του, να δέχεται την πρόκληση της γυναίκας του, η οποία απαθανατίζει με το κινητό της την σκηνή. Η συμβία του ακούγεται να του λέει πως εάν πετύχει καλάθι με την πλάτη στη μπασκέτα και χωρίς να βλέπει, τότε η ίδια δεν θα του ζητήσει στο μέλλον ούτε ένα δολάριο, ούτε να της αγοράσει ποτέ ξανά τίποτε!

Ο ήρωάς μας γελάει και σουτάρει. Στο...γάμο του Καραγκιόζη, ή εν προκειμένω έστειλε τη μπάλα πολύ ψηλά, πάνω από τη μπασκέτα, να χτυπήσει στο φράχτη της αυλής.

https://www.youtube.com/watch?v=ockP1W_UXOE#t=18

Η συνέχεια ήταν αυτή που τρελαίνει τους πάντες: η μπάλα αναπήδησε στο φράχτη, επέστρεψε πάνω από τη μπασκέτα και έπεσε μέσα στο καλάθι, αφήνοντας άναυδη έως... σοκαρισμένη τη γυναίκα και ξετρελαίνοντας τον σύζυγό της ο οποίος ακόμα πανηγυρίζει για την απίθανη αυτή κατάληξη και για την τύχη που πλέον χαμογελά στον ίδιο και στο πορτοφόλι του...

Πηγή: protothema.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250