Το σπίτι των ονείρων κάθε φοιτητή στην Πάτρα - Μιλήσαμε με τον διαχειριστή!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014 09:56

Το σπίτι των ονείρων κάθε φοιτητή στην Πάτρα - Μιλήσαμε με τον διαχειριστή!

Για την κατασκευή απαιτήθηκε πολύμηνη έρευνα σχετικά με τις ανάγκες ενός φοιτητή για τα 4 χρόνια των σπουδών του.

Το κόστος του κτιρίου είναι αρκετά μεγάλο όμως η επένδυση αυτή φαίνεται πως «έπιασε τόπο» αφού το ενδιαφέρον των υποψήφιων σπουδαστών στο Πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ της Πάτρας εκδηλώθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την ημέρα ολοκλήρωσης του!

Ο λόγος για το Smik intelligent living που παρέχει στην Πάτρα τα δωμάτια των ονείρων κάθε φοιτητή!

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τον χώρο έγιναν ανάρπαστες και τα τηλέφωνα δεν σταματούσαν να χτυπούν ζητώντας πληροφορίες ως προς την τιμή και τις παροχές του «μεγαθήριου» της Αγίου Ανδρέου!

Το patrasevents.gr επικοινώνησε με τον κ. Χρήστο Κολοκούρη ο οποίος «έτρεξε» (και τρέχει) προκειμένου να γίνει πραγματικότητα το “Smik”.

Το σπίτι των ονείρων κάθε φοιτητή στην Πάτρα - Μιλήσαμε με τον διαχειριστή!

Πριν δούμε τις μας είπε διαβάστε κάποια βασικά στοιχεία:

Το κτήριο: Βρίσκεται στο κέντρο της Πάτρας στην οδό Αγ. Ανδρέου 93

Διαθέτει: 36 διαμερίσματα με δικά τους μπαλκόνια και θέα στη θάλασσα ή στο βουνό

Ξεχωρίζει: Για το σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και την μοντέρνα αισθητική του

Απευθύνεται: Σε φοιτητές που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ της Πάτρας.

Στους ξένους φοιτητές που έρχονται στην πόλη με το πρόγραμμα ERASMUS.

Intelligentliving: Περιλαμβάνει όλο τον απαραίτητο οικιακό εξοπλισμό

Προσφέρει υπηρεσίες ασφάλειας και καθαριότητας

Ο ένοικος πληρώνει μόνο το μίσθωμα και την ΔΕΗ, χωρίς άλλες χρεώσεις...

Το σπίτι των ονείρων κάθε φοιτητή στην Πάτρα - Μιλήσαμε με τον διαχειριστή!

P.E. Ποια είναι η εικόνα που έχετε μέχρι σήμερα; Υπάρχει ενδιαφέρον από τους φοιτητές;

X.Κ « Η απήχηση είναι τρομερή. Μας καλούν συνεχώς από όλη την Ελλάδα, έχουμε τηλέφωνα από την Πελοπόννησο μέχρι την Βόρεια Ελλάδα και όλοι ζητούν να μάθουν περισσότερα. Πραγματικά είναι μια τεράστια επένδυση και ξεχωριστή κατασκευή για την οποία χρησιμοποιήθηκαν τα καλύτερα υλικά δόμησης (και ακριβά).

Τα διαμερίσματα διακρίνονται σε τρεις κατηγορίες: Smik: 31-33 τ.μ., Smart: 38- 40 τ.μ., Smile: 47 τ.μ. Στον πρώτο όροφο υπάρχει ο χώρος των πλυντηρίων καθώς κι ένα διαμέρισμα στο οποίο μένει η ΜάναGER.

Όλα τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα με: ντουλάπες, κουζίνα, ψυγείο, ημίδιπλο κρεβάτι, καναπέ, γραφείο, καρέκλες, βιβλιοθήκη, φωτιστικά, κλιματιστικό ψύξης/θέρμανσης, 18.000 btu της Daikin, ηλιακό συλλέκτη με ενσωματωμένο θερμοσίφωνα (διπλής ενέργειας), δορυφορική κεραία, αυτόνομο συναγερμό, αυτόματες τέντες με τηλεχειριστήριο και συστήματα Αλουμινίου Europa με σίτες.

Οι πόρτες είναι ασφαλισμένες και διαθέτουν ατομικό μηχανισμό ασφαλείας κλειστό κύκλωμα καταγραφής, θυροτηλεόραση, σύστημα πυρανίχνευσης, συναγερμό και μπουτόν έκτακτης ανάγκης.»

P.E Σοβαρά τώρα, μόνο ΔΕΗ θα πληρώνει ο κάθε ένοικος; Νερό; Ίντερνετ;

Χ.Κ. «Ο καθένας θα πληρώνει μόνο το μίσθωμα και την ΔΕΗ. Να σημειώσουμε πως έχουμε τοποθετήσει ηλιακό συλλέκτη που είναι ένα ενεργητικό ηλιοθερμικό σύστημα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης χρησιμοποιώντας την ηλιακή ενέργεια. Ο ηλιακός συλλέκτης είναι ένα σύστηµα που ζεσταίνει οπότε δεν υπάρχει καμία άλλη επιβάρυνση. Θα υπάρχει ακόμα απεριόριστη χρήση ενσύρματου Intertnet και wifi σε όλους τους χώρους του κτηρίου. Ο λογαριασμός νερού θα είναι χωρίς χρέωση έως κατανάλωση 20 κυβικών μέτρων/ 4μηνο.»

Το σπίτι των ονείρων κάθε φοιτητή στην Πάτρα - Μιλήσαμε με τον διαχειριστή!

P.E Γιατί στην Πάτρα και γιατί στο κέντρο και όχι κοντά στο Πανεπιστήμιο ή το ΤΕΙ;

Χ.Κ. «Στην Πάτρα φυσικά λόγω του τεράστιου αριθμού των φοιτητών. Στο κέντρο πάλι γιατί είναι αυτό που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των φοιτητών. Στο κέντρο υπάρχει διασκέδαση και η αγορά ενώ τα μέσα μεταφοράς εξυπηρετούν για ΑΕΙ/ΤΕΙ.»

P.E. Διαβάσαμε στην ιστοσελίδα σας πως θα υπάρχει στο κτίριο η λεγόμενη «ΜάναGer». Τι αρμοδιότητες θα έχει;

Χ.Κ. Η Μάναger προς θεού δεν θα είναι «αστυνομικός» με χειροπέδες. Περισσότερο ο «άνθρωπος εμπιστοσύνης» του κάθε φοιτητή. Ο διαχειριστής, ο υπεύθυνος για ότι συμβαίνει… Θα τον χρειαστούν στα δύσκολα.

P.E. Μπορούν να συγκατοικήσουν δύο άτομα;

X.K. “Δύο άτομα μπορούν να συγκατοικήσουν μόνο κατόπιν συμφωνίας με το γραφείο διαχείρισης του SmikIntelligentliving και μόνο στο διαμέρισμα Smile το οποίο λόγω μεγέθους (47 τ.μ) επιτρέπει την εγκατάσταση 2 ενοίκων. Τα διαμερίσματα είναι κατασκευασμένα για ένα άτομο που μπορεί να φιλοξενεί γονείς κλπ στον καναπέ που γίνεται κρεβάτι.» 

Το σπίτι των ονείρων κάθε φοιτητή στην Πάτρα - Μιλήσαμε με τον διαχειριστή!

Όσο για την τιμή...

PE. Ειναι πραγματικά εξαιρετική ιδέα. Το μυαλό όλων όμως είναι στην τιμή!

Χ.Κ. Πιστέψτε με, οι τιμή του ενοικίου είναι πολύ λογική και ο κάθε φοιτητής θα αποζημιωθεί από τις παροχές. Τα ίδια (ίσως και λιγότερα) θα ξόδευε για κάποιο άλλο αξιοπρεπές διαμέρισμα εκτός Smik. Ενώ σημαντικό είναι επίσης πως υπάρχει ασφάλεια. Οι πόρτες είναι ασφαλισμένες και διαθέτουν ατομικό μηχανισμό ασφαλείας κλειστό κύκλωμα καταγραφής, θυροτηλεόραση, σύστημα πυρανίχνευσης, συναγερμό και μπουτόν έκτακτης ανάγκης.»

Τα 4 χρόνια της φοιτητικής ζωής του καθενός είναι και τα καλύτερα. Ξέγνοιαστα, με πολύ διάβασμα, με νέες γνωριμίες και εμπειρίες…

Αξίζει να έχουν λίγη (προσιτή) πολυτέλεια σε μια πόλη που αν μη τι άλλο σε «αγκαλιάζει» με το που πατήσεις το πόδι σου στην σχολή που επέλεξες!

Πληροφορίες:

Χρήστος Κολοκούρης, Ρήγα Φεραίου 91, Πάτρα

Τηλ: 2610225262, φαξ :2610223038, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το σπίτι των ονείρων κάθε φοιτητή στην Πάτρα - Μιλήσαμε με τον διαχειριστή!Το σπίτι των ονείρων κάθε φοιτητή στην Πάτρα - Μιλήσαμε με τον διαχειριστή!Το σπίτι των ονείρων κάθε φοιτητή στην Πάτρα - Μιλήσαμε με τον διαχειριστή!
Το σπίτι των ονείρων κάθε φοιτητή στην Πάτρα - Μιλήσαμε με τον διαχειριστή!
 
 
Πηγή: patrasevents.gr



00 inkefalonia general ad 300X250