Μουντιάλ: Οι ομάδες που δεν απαγόρευσαν το σεξ πέρασαν στους 8!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2014 10:04

Μουντιάλ: Οι ομάδες που δεν απαγόρευσαν το σεξ πέρασαν στους 8!

Τα στατιστικά είναι αμείλικτα! Οι χώρες που δεν απαγόρευσαν στους παίκτες τους να κάνουν σεξ κατά την διάρκεια του Μουντιάλ πέρασαν στους 8 του Παγκοσμίου Κυπέλου. Οι υπόλοιποι, πήγαν σπίτια τους. Βραζιλία, Γερμανία, Ολλανδία και Κόστα Ρίκα πέρασαν στους 8. Και οι 4 χώρες άφηναν τους παίκτες ελεύθερους να κάνουν σεξ. Για την Ρωσία, το Μεξικό, την Χιλή και την Βοσνία το σεξ ήταν απαγορευμένο. Καμία από αυτές τις χώρες δεν πέρασε στους 8. Οι προπονητές της Γερμανίας και της Ολλανδίας επέτρεπαν στις συζύγους και τις φιλενάδες των ποδοσφαιριστών τους να μένουν μαζί τους στα ξενοδοχεία.

Ο προπονητής της Κόστα Ρίκα, Χόρχε Λουίς Πϊντο είπε: «Ας κάνουν ό,τι θέλουν αρκεί να καρδίζουν στο γήπεδο»

Από την άλλη, Η Γαλλία, η Βραζιλια και η Κόστα Ρίκα είχαν λίγο πιο περίπλοκους κανόνες, ωστόσο το σεξ δεν ήταν απαγορευμένο.

Κλειστά έχουν κρατήσει τα χαρτιά τους, η Αργεντινή, το Βέλγιο και η Κολομβία.

Εκείνοι που είχαν πολύ αυστηρούς κανόνες, δεν κατάφεραν να περάσουν από την φάση των 16 στην φάση των 8.

Ο προπονητής της Βραζιλίας Λουίς Φελίπε Σκολάρι ανάλυσε τους κανόνες για το σεξ.

«Οι παίκτες μπορούν να κάνουν κανονικό σεξ κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το "κανονικό" σεξ γίνεται με έναν ισορροπημένο τρόπο, χωρίς ακροβατικά. Θα βάλουμε όρια και θα επιτηρούμε τους παίκτες», είπε.

Ο προπονητής της Κόστα Ρίκα, Χόρχε Λουίς Πϊντο είπε: «Ας κάνουν ό,τι θέλουν αρκεί να καρδίζουν στο γήπεδο».

Οι επιστήμονες τα τελευταία χρόνια υποστηρίζουν ότι είναι μύθος ότι το σεξ επηρεάζει την απόδοση των αθλητών στον αγωνιστικό χώρο.

 

Πηγή: newsit.gr