Ανατρεπτικό...Ο Σταύρος Θεοδωράκης δίνει συνέντευξη στον... εαυτό του!

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 02 Μαΐου 2014 23:46

Ανατρεπτικό...Ο Σταύρος Θεοδωράκης δίνει συνέντευξη στον... εαυτό του!

Εδώ και καιρό μέσα από την τηλεοπτική του εκπομπή «Μήτσι-show» στο «Ε» ο Γιώργος Μητσικώστας μιμείται τον Σταύρο Θεοδωράκη με μεγάλη επιτυχία και τα αποσπάσματα της εκπομπής του κάνουν το γύρο του διαδικτύου... Αυτή τη φορά ο Γιώργος Μητσικώστας ξεπερνά τον εαυτό του. Ή μήπως θα ήταν καλύτερα να λέγαμε ο Σταύρος Θεοδωράκης ξεπερνά το Σταύρο Θεοδωράκη;

https://www.youtube.com/watch?v=Msw-sVpEFuk#t=65

Αυτή τη φορά ο Γιώργος Μητσικώστας ξεπερνά τον εαυτό του. Ή μήπως θα ήταν καλύτερα να λέγαμε ο Σταύρος Θεοδωράκης ξεπερνά το Σταύρο Θεοδωράκη;Ο κωμικός βάζει το χαρακτηριστικό σακίδιο στην πλάτη και περιμένει τον Σταύρο Θεοδωράκη έξω από τα γραφεία του κόμματος του, αιφνιδιάζοντας τον!

«Ο πόθος που κυρίευσε το είναι μου καθώς σκεφτόμουν ότι σε λίγα λεπτά επιτέλους θα με συναντούσα, έκανε την καρδιά μου να χτυπάει πιο δυνατά. Άραγε, θα μου κάνω καλή εντύπωση;» λέει ο Γιώργος Μητσικώστας ως Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ λίγο αργότερα με τον αρχηγό του πολυσυζητημένου πολιτικού κόμματος Ποτάμι, ανταλλάσσουν σακίδια και εξετάζουν το περιεχόμενο του καθενός.

Πηγή: Zappit.gr

https://www.youtube.com/watch?v=y5932enS71Y