Αυτή είναι η διατροφή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη! Τα μυστικά της μακροζωίας του!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013 18:52

Αυτή είναι η διατροφή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη! Τα μυστικά της μακροζωίας του!

Ποιες τροφές προτιμάει; Τι πρόγραμμα ακολουθεί; «Ότι υπάρχει στον κόσμο το έχω πιει και όλα τα καλά πράγματα τα έχω φάει»! Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αποκάλυψε όλα τα μυστικά της μακροζωίας του, μιλώντας στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και την εκπομπή «Όλα για την Υγεία mou», στο MEGA. Ο πρώην πρωθυπουργός, που έκλεισε τα 95 του χρόνια, αναφέρθηκε στις τροφές που προτιμά, σε ποια ποσότητα και ποια είναι η σχέση του με το αλκοόλ. Επίσης, υπογράμμισε ποια είναι τα γεύματα που δεν παραλείπει ποτέ μέσα στην ημέρα και ποιες καθημερινές συνήθειές του εκτιμά ότι τον βοηθούν να ζει καλύτερα.

Το διαιτολόγιο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη περιλαμβάνει απαραιτήτως: όσπρια, φρούτα, χόρτα, πολύ λάδι, πολύ μέλι, ψωμί ολικής αλέσεως ζυμωμένο στο σπίτι, κρασί και τσικουδιά.

«Ότι υπάρχει στον κόσμο το έχω πιει και όλα τα καλά πράγματα τα έχω φάει! Είμαι καλοφαγάς!», τονίζει ο κ. Μητσοτάκης και περιγράφει τις καθημερινές τους διατροφικές συνήθειες: «Το πρωί παίρνω μια κουταλιά μέλι με ένα ποτήρι νερό. Στη συνέχεια πίνω χυμό από πορτοκάλι, γκρέιπφρουτ, μανταρίνι και μετά δημητριακά. Κύριο γεύμα μου είναι το μεσημεριανό. Το βράδυ τρώω ελαφρά. Κάθε Δευτέρα παραγγέλνω τη φασολάδα μου».

Οι συμβουλές που δίνει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι: γυμναστική, περπάτημα, μεσημεριανή σιέστα, αλκοόλ με μέτρο και καθόλου τσιγάρο.

Πηγή: zappit.gr

https://www.youtube.com/watch?v=bHn9qVONj2I




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ