Μήπως σας ψάχνει η αδελφή ψυχή σας;

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013 11:16

Μήπως σας ψάχνει η αδελφή ψυχή σας;

Πώς θα την προσελκύσετε σύμφωνα με το ζώδιό σας; Αν θέλετε να προσελκύσετε συνειδητά την αδελφή ψυχή σας, αυτή που ψάχνετε στην πορεία της ζωής σας, μπορείτε να την ανακαλύψετε με την βοήθεια της αστρολογίας. Ανάλογα με το ζώδιό σας θα την αναγνωρίσετε αλλά και θα αποφύγετε όποια δεν είναι η σωστή για σας, δίνοντας βάση σε κάποια προειδοποιητικά σημάδια. Κριός Η διαδρομή της ψυχής σας: Σε αυτή τη ζωή, είστε εδώ για να διαμορφώσετε, να ενισχύσετε την ταυτότητά σας και να μάθετε ποιός πραγματικά είστε ως άτομο! Όταν το κάνετε αυτό, θα βελτιώσετε και θα εμβαθύνετε τις σχέσεις σας σε όλα τα επίπεδα. Πώς θα σας αναγνωρίσει η αδελφή ψυχή σας: Θα παρατηρήσει ότι έχετε μια ακλόνητη αίσθηση του εαυτού σας, με μια βαθιά επιθυμία για το "ευ αγωνίζεσθαι". Η αδελφή ψυχή σας, θα βοηθήσει να βγάλετε προς τα έξω τη φλογερή, αποφασιστική, ανεξάρτητη και έτοιμη για ανάληψη κινδύνων πλευρά σας. Προειδοποιητικά σημεία: Αν στην παρουσία της «αδερφής» ψυχής σας, είστε υπερβολικά αναποφάσιστοι, αμφίθυμοι και ρηχοί τότε ΤΡΕΞΤΕ!  

Ταύρος

Η διαδρομή της ψυχής σας: Σε αυτή τη ζωή, είστε εδώ για να κατέχετε το δικό σας σύνολο αξιών, για να ζήσετε και να δημιουργήσετε εσωτερική ασφάλεια. Όταν το κάνετε αυτό, θα ζήσετε την ειρήνη και τη σταθερότητα ακόμη και στη μέση της πιο δύσκολης αλλαγής.

Πώς θα σας αναγνωρίσει η αδελφή ψυχή σας: Θα παρατηρήσει ότι είστε ήρεμοι, σταθεροί και ουσιαστικά δημιουργικοί, με μια αισθησιακή έντονη πλευρά! Η αδελφή ψυχή σας είναι αυτή που θα αναδείξει την ικανότητά σας να επουλώνετε παλιές πληγές και να εργάζεστε σταθερά με κάτι που είστε παθιασμένοι.

Προειδοποιητικά σημεία: Αν στην παρουσία της, νιώθετε συχνά μυστικοπαθείς, ψυχαναγκαστικοί, κτητικοί και δημιουργείτε χαοτικές καταστάσεις ΤΡΕΞΤΕ!

Δίδυμοι

Η διαδρομή της ψυχής σας: Σε αυτή τη ζωή, είστε εδώ για να επιδείξετε ευελιξία, περιέργεια και να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες. Όταν το κάνετε αυτό, θα εμπλουτίσετε τις σχέσεις και τις συναλλαγές σας με τους άλλους και θα ανακαλύψετε το πραγματικό νόημα της σοφίας.

Πώς θα σας αναγνωρίσει η αδελφή ψυχή σας: Θα παρατηρήσει την περιέργειά σας και την ικανότητά σας να ακούτε. Θα σας ενθαρρύνει να αναζητήσετε νέες, δημιουργικές ιδέες, να γράψετε, να μιλήσετε ή, ενδεχομένως, να διδάξετε ό, τι μπορείτε στους άλλους.

Προειδοποιητικά σημεία: Αν στην παρουσία της, φοβάστε να δεσμευτείτε, είστε συχνά άγριοι, βάναυσα δογματικοί ή κλειστοί σε νέες ιδέες ΤΡΕΞΤΕ!

Καρκίνος

Η διαδρομή της ψυχής σας: Σε αυτή τη ζωή, είστε εδώ για να εξερευνήσετε το συναίσθημα και την τρυφερότητα. Όταν το κάνετε αυτό, θα είστε σε θέση να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με την παροχή προστασίας και συμπόνιας στους άλλους, όταν το χρειάζονται και πάνω απ' όλα, να δείξετε συμπάθεια για τον εαυτό σας.

Πώς θα σας αναγνωρίσει η αδελφή ψυχή σας: Θα παρατηρήσει ότι είστε μια συναισθηματική, ανεξάντλητη πηγή οικειότητας. Θα σας βοηθήσει να αναδείξετε την ικανότητά σας να είστε ευάλωτοι, υποστηρικτικοί στους άλλους και να δημιουργείτε ένα σπιτικό που είναι ζεστό και σταθερό.

Προειδοποιητικά σημεία: Αν στην παρουσία της, είστε συχνά άκαμπτοι, αυστηροί, πεισματάρηδες ή θέλετε να έχετε τον έλεγχο ΤΡΕΞΤΕ!

Λέων

Η διαδρομή της ψυχής σας: Σε αυτή τη ζωή, είστε εδώ για να είστε στο προσκήνιο ως ένας δημιουργικός, διασκεδαστικός, γενναιόδωρος και εμπνευσμένος αρχηγός! Όταν το κάνετε αυτό, θα έχετε την εμπειρία μιας βαθύτερη σύνδεσης με τους άλλους, διατηρώντας παράλληλα την ατομικότητά σας και την πίστη στην ισότητα.

Πώς θα σας αναγνωρίσει η αδελφή ψυχή σας: Θα παρατηρήσει την υπερβολική αγάπη για ζωή, τη ζεστασιά, τη γενναιοδωρία και τον σεβασμό για τους άλλους. Θα αναδείξει πάνω απ' όλα την ικανότητά σας να είστε μεγαλόκαρδοι, να αναλαμβάνετε κινδύνους και να οδηγείτε τους άλλους στην αλλαγή για το καλό όλων.

Προειδοποιητικά σημεία: Αν στην παρουσία της, συχνά γίνεστε εκκεντρικοί, επαναστατικοί ή φιλελεύθεροι ΤΡΕΞΤΕ!

Παρθένος

Η διαδρομή της ψυχής σας: Σε αυτή τη ζωή, είστε εδώ για να αναπτύξετε τη διάκριση, την αποτελεσματικότητα και την καλή υγεία, ώστε να μπορείτε να είστε εκεί για τους άλλους. Όταν το κάνετε αυτό, η ενέργειά σας θα ενισχυθεί και θα έχετε περισσότερα που μπορείτε να δώσετε, υπηρετώντας τους άλλους με τον τρόπο που θα επιλέξετε.

Πώς θα σας αναγνωρίσει η αδελφή ψυχή σας: Θα παρατηρήσει ότι είστε οργανωμένοι και ορθολογικοί με μια κρυφή ευαίσθητη πλευρά! Θα φροντίσει να αναδείξει την ικανότητά σας να εργαστείτε ευσυνείδητα, φέρνοντας θεραπεία τόσο στον εαυτό σας, όσο και στους άλλους.

Προειδοποιητικά σημεία: Αν στην παρουσία της, θέλετε να αποδράσετε, είστε συναισθηματικά αποστραγγισμένοι, αυτοκαταστροφικοί ή μπαίνετε στο ρόλο του θύματος ΤΡΕΞΤΕ!

20092013 mesa 2

Ζυγός

Η διαδρομή της ψυχής σας: Σε αυτή τη ζωή, είστε εδώ για να αναπτύξετε ισότητα, διπλωματία και να βλέπετε και την άποψη των άλλων, με τη δική τους ματιά. Όταν το κάνετε αυτό, οι σχέσεις σας θα ευημερήσουν και θα έχετε την εμπειρία της αρμονίας, χωρίς να θυσιάζετε το ποιοί είστε ως άτομα.

Πώς θα σας αναγνωρίσει η αδελφή ψυχή σας: Θα παρατηρήσει ότι έχετε μια βαθιά επιθυμία για δικαιοσύνη! Θα αναδείξει επίσης το ταλέντο σας να βοηθάτε τους άλλους να βρουν την εσωτερική δύναμη, κάτι που είναι τόσο φυσικό σε σας.

Προειδοποιητικά σημεία: Αν στην παρουσία της, είστε συχνά οξύθυμοι, έτοιμοι για αντιπαράθεση, ανυπόμονοι και παρορμητικοί ΤΡΕΞΤΕ!

Σκορπιός

Η διαδρομή της ψυχής σας: Σε αυτή τη ζωή, είστε εδώ για να «σκάψετε» βαθιά στις σχέσεις σας και τις εσοχές της ψυχής σας, προκειμένου να εξαλείψετε οτιδήποτε σας κρατά πίσω. Όταν το κάνετε αυτό, θα νιώσετε ισχυροί και ότι η ζωή σας είναι έτοιμη για να μεταμορφωθεί ή ξαναγεννηθεί.

Πώς θα σας αναγνωρίσει η αδελφή ψυχή σας: Θα παρατηρήσει σε σας ότι οποιαδήποτε κατάσταση σας οδηγεί πολύ βαθιά. Η αδελφή ψυχή σας θα αναδείξει την ικανότητά σας να εξερευνήσετε σεξουαλικά περάσματα, να περιηγηθείτε στα βάθη της εσωτερικής αλλαγής και να χρησιμοποιήσετε τη δύναμή σας για θεραπεία και μετεξέλιξη.

Προειδοποιητικά σημεία: Αν στην παρουσία της, είστε συχνά πεισματάρηδες, υλιστικοί και φοβάστε την αλλαγή ΤΡΕΞΤΕ!

Τοξότης

Η διαδρομή της ψυχής σας: Σε αυτή τη ζωή, είστε εδώ για να ανακαλύψετε ξανά ό, τι ανήκει στην φύση! Συμπεριλαμβανομένης της υπαίθρου, των άλλων πολιτισμών και κυρίως, τη δική σας φιλοσοφία για τη ζωή. Όταν το κάνετε αυτό, θα ζήσετε την πραγματική ελευθερία την οποία θα μοιραστείτε με τους άλλους.

Πώς θα σας αναγνωρίσει η αδελφή ψυχή σας: Θα παρατηρήσει ότι είστε γενναιόδωροι, ηθικοί και με μια φυσική ικανότητα να επικοινωνείτε. Θα αναδείξει την ικανότητά σας να εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας και την αγάπη για τα ταξίδια, η οποία διευρύνει την κατανόηση της ζωής σας.

Προειδοποιητικά σημεία: Αν στην παρουσία της, είστε συχνά διασκορπισμένοι, αόριστοι, ευμετάβλητοι ή ασυνεπείς ΤΡΕΞΤΕ!

Αιγόκερως

Η διαδρομή της ψυχής σας: Σε αυτή τη ζωή, είστε εδώ για να γίνετε «πατέρας» για τους εαυτούς σας και να κυριαρχήσετε στον υλικό κόσμο μέσα από την ανάπτυξη της πρακτικότητας, της ακεραιότητας και της αυτοδυναμίας. Όταν το κάνετε αυτό, δεν θα βρείτε μόνο την επιτυχία, αλλά η επιτυχία θα σας τροφοδοτήσει και συναισθηματικά.

Πώς θα σας αναγνωρίσει η αδελφή ψυχή σας: Θα παρατηρήσει ότι μπορεί πάντα να υπολογίζει σε σας και ότι κρύβετε μια ευαίσθητη, ρομαντική πλευρά. Ακόμη, θα αναδείξει την ικανότητά σας να σχεδιάζετε, να δουλεύετε σκληρά και να είστε πολυμήχανοι, προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας.

Προειδοποιητικά σημεία: Αν στην παρουσία της, είστε συχνά ανασφαλείς, εξαρτημένοι, κυκλοθυμικοί, δειλοί και παθητικοί ΤΡΕΞΤΕ!

Υδροχόος

Η διαδρομή της ψυχής σας: Σε αυτή τη ζωή, ήρθατε για να αναπτύξετε το δικό σας σύνολο των κανόνων και να καλλιεργήσετε την ισοτιμία και την ευαισθησία στις ανάγκες των άλλων. Όταν το κάνετε αυτό, θα ανακαλύψετε το νόημα της αληθινής φιλίας, ακόμα κι όταν πρόκειται για υποθέσεις καρδιάς.

Πώς θα σας αναγνωρίσει η αδελφή ψυχή σας: Θα παρατηρήσει ότι είστε ένας υπέροχος φίλος με μια ζεστή, ρομαντική πλευρά! Θα φροντίσει να αναδείξει την ικανότητά σας να ζήσετε και να παραχωρήσετε την ελευθερία σε μια σχέση, μαζί με μια βαθιά πνευματική σύνδεση.

Προειδοποιητικά σημεία: Αν στην παρουσία της, είστε συχνά απαιτητικοί, ματαιόδοξοι, μελοδραματικοί, ανασφαλείς ή μια drama queen ΤΡΕΞΤΕ!

Ιχθύες

Η διαδρομή της ψυχής σας: Σε αυτή τη ζωή, είστε εδώ για την ανάπτυξη της καλλιτεχνικής και μουσικής φύσης σας, της ευαισθησίας και της προσαρμοστικότητας, τόσο για τον εαυτό σας όσο και για τους άλλους.

Πώς θα σας αναγνωρίσει η αδελφή ψυχή σας: Θα παρατηρήσει ότι είστε μέσα στον ονειρικό κόσμο, με πλήρη κατανόηση και, μερικές φορές, λειτουργείτε σαν μέντιουμ με μια λογική πλευρά! Πάνω απ' όλα, θα αναδείξει την ικανότητά σας να διαλογίζεστε, να εμπιστεύεστε τις ψυχικές σας ικανότητες και να εξερευνάτε τον εσωτερικό σας καλλιτέχνη.


Πηγή:astrology.gr