Άγριος καβγάς Τσαπανίδου - Καμμένου (VIDEO)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013 13:18

Άγριος καβγάς Τσαπανίδου - Καμμένου (VIDEO)

«Άναψαν τα αίματα» σήμερα το μεσημέρι κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής της Πόπης Τσαπανίδου στο Star, μεταξύ της παρουσιάστριας και του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο.

Όλα άρχισαν όταν με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Καμμένου για το «λιντσάρισμα του κ. Πάχτα», η παρουσιάστρια ρώτησε τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων εάν έχει μετανιώσει για την εν λόγω τοποθέτηση. Ο κ. Καμμένος ισχυρίστηκε ότι υπήρξε μεν ένα απόσπασμα από βίντεο, ωστόσο αρνήθηκε τα περί... λιντσαρίσματος καθώς δεν επρόκειτο για δημόσια δήλωση αλλά για προσωπική κουβέντα με πολίτες.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εν συνεχεία κατηγόρησε την κυρία Τσαπανίδου ότι λέει ψέματα και είναι αστεία όσα υποστηρίζει σχετικά με το επεισόδιο, χαρακτηρίζοντάς την «ψεύτρα και αστεία» ενώ νωρίτερα την είχε κατηγόρησε ότι του επιτίθεται γιατί έχει άγχος να ανεβάσει τα νούμερα.

Το γεγονός εξόργισε την παρουσιάστρια η οποία του είπε χαρακτηριστικά ότι με το ζόρι κρατάει τα νεύρα της και κανονικά θα έπρεπε να τον είχε διώξει από το στούντιο.

«Μου λέτε ότι μου υπαγορεύουν τις ερωτήσεις και με αποκαλείται ψεύτρα. Κανονικά έπρεπε να σας έχω πετάξει από το στούντιο. Ξεκινήσαμε μια κουβέντα και την έχετε αφήσει να πάει στην άλλη άκρη. Αν είναι δυνατόν;», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Τσαπανίδου.

Έπειτα από αυτή την αναφορά της κυρίας Τσαπανίδου, ο κ. Καμμένος σηκώθηκε από τη θέση του και αποχώρησε από το στούντιο. 

https://youtu.be/AMSHn-2zVoU
newpost