Ομάδες με αξέχαστα ονόματα!

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 14 Ιουλίου 2013 10:19

Ομάδες με αξέχαστα ονόματα!

Αναδημοσίευση από το modern-writers.com Πολλές ομάδες γίνονται θέμα συζήτησης επειδή έχουν περάσει από τις τάξεις τους σπουδαίοι παίκτες ή έχουν πολλούς τίτλους. Είναι όμως και κάποιες άλλες που και να θέλουμε τις ξεχάσουμε ( που δεν θέλουμε ) δεν μπορούμε, αφού έχουν περίεργα και αστεία ονόματα. Πάμε να δούμε τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις τέτοιων ομάδων. 1) Σκεντερμπέου Κάθε φορά που η ομάδα από την Αλβανία βγαίνει από την κληρωτίδα, αρχίζει ο πονοκέφαλος για δημοσιογράφους και φιλάθλους. Ο ένας τη λέει Σκεντέρμπεου(στον τόνο θα τα χαλάσουμε;), o άλλος Σκερντέμπεου, ο τρίτος Σκεντρέμπεου και μας χαρίζουν απίστευτες στιγμές γέλιου. Σκεντερμπέου τη λένε, κύριοι, και ήρθε η ώρα να την πείτε σωστά!

2) Γκεντσλερμπιρλίγκι
Οι περισσότεροι δεν μπαίνουν στον κόπο να πουν ολόκληρο το όνομα της τούρκικης ομάδας, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να στραμπουλήξουν τη γλώσσα τους. Καταφεύγουν σε λύσεις όπως << η ομάδα με το όνομα σιδηρόδρομο από την Τουρκία >>, << η Γκέντσλερ.... κατάλαβες ποια λέω >> και άλλα τέτοια δροσερά. Αν το λέει η καρδιά σου, δοκίμασε να πεις τρεις φορές Γκεντσλερμπιρλιγκι και αν δεν κάνεις ούτε ένα σαρδάμ, κερδίζεις λουκουμάκι!

3) Βαλερένγκα
Κάτι τέτοιες ομάδες έδωσαν την αφορμή να χαρακτηρίζουμε ψαράδες τους παίκτες των Σκανδιναβικών ομάδων. Μα Βαλερένγκα; Γιατί να βάλουμε ρέγκα ρε μάγκες; Την περίπτωση να μας αρέσει η σαρδέλα δεν τη σκεφτήκατε; Ελπίζουμε η Βαλερένγκα να κληρώνεται κάθε χρόνο με ελληνικές ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για να τους ανοίγει η όρεξη στη σκέψη της ρέγκας και να την αποκλείουν εύκολα!

4) Α.Ο. Εικοσιμίας
Την αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή. Μιλάμε για κεραυνοβόλο έρωτα. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον ιδρυτή του Α.Ο. Εικοσιμίας, που με την εκπληκτική του έμπνευση για το όνομα έκανε τη διαφορά. Κάτι μου λέει ότι η ομάδα από την Κεφαλλονιά έχει αρκετούς οπαδούς που τους αρέσει η τράπουλα και συγκεκριμένα η 'εικοσιμία'. Να υποθέσουμε ότι οι παίκτες της ομάδας έχουν την τύχη με το μέρος τους στους αγώνες;

5) ΑΕΛ Καλλονής
Πάμε στοίχημα ότι κάθε χρόνο τα διαρκείας εξαντλούνται από την πρώτη κιόλας μέρα κυκλοφορίας τους για την πιο όμορφη ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου: την Καλλονή. Με όνομα που θυμίζει όμορφη γυναίκα, το ιδανικό είναι να παίζει και όμορφο ποδόσφαιρο για να είναι ασορτί!

http://modern-writers.com




00 inkefalonia general ad 300X250