Τρόποι να παραμένεις ζεστή τον χειμώνα τις μέρες που φοράς φούστα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024 14:39

Τρόποι να παραμένεις ζεστή τον χειμώνα τις μέρες που φοράς φούστα

Ο χειμώνας είναι για τα καλά μαζί μας και οι κρύες μέρες απαιτούν ζεστά και άνετα ντυσίματα.

Αυτό βέβαια δεν πρέπει να βάζει φρένο στη φαντασία σου, καθώς μπορείς εύκολα να δημιουργήσεις όμορφα outfits που σου προσφέρουν και την πολυπόθητη προστασία από τις χαμηλές θερμοκρασίες. Τι γίνεται όμως όταν επιθυμείς να φορέσεις την αγαπημένη σου φούστα;

Σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να κινηθείς έξυπνα και να βρεις όλους εκείνους τους τρόπους που θα σε κρατήσουν ζεστή. Αν λοιπόν χρειάζεσαι βοήθεια, τότε συνέχισε να διαβάζεις, καθώς αυτό το άρθρο είναι ειδικά για σένα. Πάμε να ξεκινήσουμε!

Κάνε layering

Η απόλυτη τάση των τελευταίων χρόνων είναι το layering, δηλαδή οι πολλαπλές στρώσεις ρούχων. Ιδανική τακτική για τις χειμωνιάτικες μέρες, σου δίνει τη θαλπωρή που χρειάζεσαι με τον πιο cool τρόπο. Αξιοποίησε λοιπόν τις χειμωνιάτικες φούστες της ντουλάπας σου και κάν’ τες βάση για το κάθε outfit.

Προτίμησε χνουδωτά tops, όπως είναι ένα πλεκτό πουλόβερ και βάλε του από μέσα ένα πουκάμισο. Με αυτόν τον τρόπο μόλις δημιούργησες ένα ζεστό μεν, αλλά παράλληλα σικάτο look που είναι ικανό να κλέψει όλα τα βλέμματα.

Συνδύασέ την με μπότες

Όποιο και αν είναι το μήκος της φούστας σου, ο συνδυασμός της με ψηλές μπότες δίνει άλλο αέρα στο outfit, ενώ ταυτόχρονα σε προστατεύει από τις παγωμένες θερμοκρασίες. Οι over the knee επιλογές χαρίζουν ένα πιο θηλυκό αποτέλεσμα, ενώ τα χαλαρά μποτάκια ενδείκνυνται για τις πρωινές σου περιπλανήσεις.

Αν πάλι δε νιώθεις άνετα με το τακούνι, δε χρειάζεται να ανησυχείς. Στην αγορά μπορείς να βρεις φλατ μπότες που θα σε συνοδεύσουν σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας. Με αυτόν τον τρόπο θα κρατάς τα πόδια σου ζεστά και επιπλέον θα πραγματοποιείς πιο άνετα κάθε σου δραστηριότητα.

Βρες το ιδανικό καλσόν

Λίγες από εμάς γνωρίζουμε την ανατρεπτική ιστορία του καλσόν, αλλά σχεδόν η πλειοψηφία το έχουμε στην ντουλάπα μας για τις κρύες μέρες του χειμώνα. Το κομμάτι αυτό μπορεί να αναδείξει ακόμα και την πιο απλή φούστα, καθώς πλέον θα το βρεις σε πολλά χρώματα και σχέδια.

Στην περίπτωση δε που χρειάζεσαι έξτρα ζεστασιά, μπορείς να προτιμήσεις τα ισοθερμικά καλσόν που γίνονται ένα με το δέρμα και σε ζεσταίνουν καλύτερα και από ένα παντελόνι. Βρες λοιπόν αυτά που σου αρέσουν και δημιούργησε ντυσίματα με φαντασία και girly αίσθηση.

Επένδυσε στο κατάλληλο πανωφόρι

Το πανωφόρι είναι το κυρίαρχο κομμάτι του χειμώνα και ολοκληρώνει απόλυτα όλες τις εμφανίσεις. Είναι απαραίτητο για κάθε look, καθώς χωρίς αυτό δεν μπορεί να “σταθεί” το outfit. Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση της φούστας, αφού είναι σχεδόν αδύνατο να φορεθεί χωρίς κάποιας μορφής παλτό (ή μπουφάν!) τους χειμερινούς μήνες.

Οι τάσεις που κυριαρχούν στις μεγαλύτερες πασαρέλες είναι πολλές και έχουν σκοπό να βγάλουν την πιο δυναμική σου πλευρά. Επένδυσε λοιπόν σε καμπαρντίνες, κλασικά μαύρα μακριά παλτό, shearling coats, δερμάτινα παλτό, αλλά και puffer jackets. Βρες αυτό που σου ταιριάζει απόλυτα και ντύσου ζεστά όλες τις ώρες της ημέρας.

Πρόσθεσε αξεσουάρ

Ακόμα και αν έχεις “χτίσει” το outfit, μην ξεχνάς να το ενισχύσεις με τα κατάλληλα αξεσουάρ που όχι μόνο θα το αναβαθμίσουν, αλλά θα σου χαρίσουν και έξτρα τόνους ζεστασιάς. Οι επιλογές είναι πραγματικά πολλές και μένει μόνο να σκεφτείς το vibe που θέλεις να περάσεις με το look.

Προμηθεύσου λοιπόν γάντια, σκούφους και μεγάλα κασκόλ και κάνε συνδυασμούς που ξεχωρίζουν. Επιπλέον αν αγαπάς ιδιαίτερα τα sneakers σου και δε θες με τίποτα να τα αποχωριστείς, τι θα έλεγες να τα συνδυάσεις με χνουδωτές κάλτσες οι οποίες θα έρθουν να ολοκληρώσουν την εμφάνιση με τη φούστα; Φυσικά μην ξεχνάς να φοράς σαν βάση το καλσόν σου για να διατηρείς τη θερμοκρασία που χρειάζεσαι.

Όπως είδες και παραπάνω, η φούστα σου μπορεί να κυριαρχήσει και τον χειμώνα. Αρκεί βέβαια να κάνεις τους κατάλληλους συνδυασμούς και να φτιάχνεις έξυπνα ντυσίματα που αντιστέκονται στις χαμηλές θερμοκρασίες!




00 inkefalonia general ad 300X250