Βάδισε… με την άνεσή σου!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2024 11:01

Βάδισε… με την άνεσή σου!

Οι στρατιωτικές αρβύλες του Tuff Men’s Gear είναι ιδανικές για άνετο βάδισμα κάθε στιγμή της ημέρας και περιλαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία από φθηνές μπότες, ημιάρβυλα και άρβυλα στρατού. Delta & Swat, Bates, Aeropelma Duetto, Pentagon και Gore Tex είναι μερικά μόνο από τα επώνυμα brands που φιλοξενούνται στη συλλογή του Tuff Men’s Gear, έτοιμα να χαρίσουν στην καθημερινότητά σου ασύγκριτη άνεση και αντοχή. Αδιάβροχα και με ανατομικό σχεδιασμό, είναι ό,τι πρέπει ακόμα και για ακραίες καιρικές συνθήκες. Επίλεξε το χρώμα που θέλεις, συνδύασε με τις σωστές κάλτσες και τους ανατομικούς πάτους και επωφελήσου από τις μεγάλες προσφορές!

Άρβυλα Delta Force για άνεση στο βάδισμα!

Τα άρβυλα Delta Force και Swat Original είναι πολύ ελαφριά, πολύ ανθεκτικά και μαλακά στο πάτημα, κι εξασφαλίζουν, έτσι, τη μέγιστη αντοχή στην καθημερινή χρήση. Εξερεύνησε τη μεγάλη συλλογή του Tuff Men’s Gear, επίλεξε το δικό σου ζευγάρι στο χρώμα και το σχέδιο που θέλεις, επωφελήσου από τις εκπληκτικές προσφορές και απόκτησέ το με ένα click σε πολύ οικονομικές τιμές!

Άρβυλα Duetto Aeropelma, το… δίδυμο άνεσης και αντοχής!

TuffMensGear2

Τα άρβυλα Duetto Αeropelma είναι 100% ελληνικής κατασκευής και διαθέτουν ειδική τάπα με αερόπελμα, για αποτελεσματική απορρόφηση των κραδασμών. Δένουν με κορδόνια ή με φερμουάρ και καθώς είναι πολύ ελαφριά, άνετα και ανθεκτικά, ενδείκνυνται για στρατιωτικούς, αστυνομικούς, σώματα ασφαλείας, αλλά και  κυνηγούς, που αγαπούν τις… outdoor δραστηριότητες. Επισκέψου το tuffmensgear.com, επωφελήσου από τις προσιτές τιμές και την άμεση παράδοση σε Ελλάδα και Κύπρο και απόκτησε με ένα click τα άρβυλα που χρειάζεσαι είτε για καθημερινή είτε για επαγγελματική χρήση.




00 inkefalonia general ad 300X250