Cozy outfits για να απολαύσεις στο έπακρο κάθε φθινοπωρινή σου εξόρμηση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 12:38

Cozy outfits για να απολαύσεις στο έπακρο κάθε φθινοπωρινή σου εξόρμηση

Το φθινόπωρο είναι μια εποχή γεμάτη με μαγεία και ομορφιά. Ο κρύος αέρας, το θρόισμα των φύλλων και τα ζεστά χρώματα προσφέρουν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που σε προσκαλεί να απολαύσεις τον εξωτερικό κόσμο με έναν ξεχωριστό τρόπο. Καθώς η φύση μεταμορφώνεται και η θερμοκρασία πέφτει, η ανάγκη για cozy και άνετα ρούχα γίνεται επιτακτική. Η μεταβατική αυτή περίοδος προστάζει ζεστά ρούχα που χαρίζουν coolness και παράλληλα σε κρατάνε κομψό σε όλες τις περιστάσεις.

Συνέχισε λοιπόν να διαβάζεις και σου έχουμε ιδέες για cozy φθινοπωρινά outfits που σου επιτρέπουν να απολαμβάνεις κάθε φθινοπωρινή σου εξόρμηση με αέρα ανανέωσης. Εδώ θα ανακαλύψεις πώς μπορείς να ενσωματώσεις τη μόδα στην καθημερινότητά σου, δημιουργώντας το τέλειο φθινοπωρινό look που θα ταιριάζει απόλυτα στην προσωπικότητά σου.

Πες ναι στο layering

Το trend των τελευταίων ετών δε θα μπορούσε να λείπει και από τη φετινή σεζόν και η βιομηχανία της μόδας σε προτρέπει και φέτος να φορέσεις πολλές στρώσεις ρούχων. Το layering πέρα από το ότι σε κρατάει ζεστό, είναι ιδανικό για τους μήνες του Φθινοπώρου, καθώς σου επιτρέπει να “χτίσεις” το ντύσιμό σου με όσα κομμάτια θέλεις και να το προσαρμόσεις στην κάθε μέρα. Φόρα λοιπόν το αγαπημένο σου T-shirt με ένα overshirt και κλείδωσε το αποτέλεσμα με ένα μπουφάν ή μία ζακέτα. Στην αγορά θα βρεις πολλές επιλογές σε ανδρικά μπουφάν και μπλουζάκια για να επιλέξεις τα κατάλληλα για το δικό σου τύπο και να ανανεώσεις την ντουλάπα σου.

Επένδυσε σε cargo παντελόνια

Αν μία τάση ήρθε για να μείνει, τότε δε θα μπορούσε να είναι άλλη από τα cargo trousers. Τα συγκεκριμένα παντελόνια είναι άνετα και πρακτικά και μπορούν να σε συνοδεύσουν ιδανικά καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας. Συνδύασέ τα με cool πουκάμισα, oversized μπλουζάκια και bomber ζακέτες και κάνε το στυλ σου να μην περνάει απαρατήρητο. Για επαγγελματικές εμφανίσεις, προτίμησε τα cargo σε slim fit γραμμή σε κλασικά χρώματα, όπως είναι το μαύρο και το μπεζ. Ταίριαξέ τα με πουκάμισα με επίσης στενό κόψιμο και τελειοποίησε το outfit με ένα όμορφο σακάκι.

Back to 90’s

Οι fashion lovers ορκίζονται στην αγαπημένη δεκαετία του ‘90 και επιλέγουν κομμάτια εμπνευσμένοι από αυτή. Μία τάση άμεσα συνδεδεμένη με τη συγκεκριμένη περίοδο είναι σίγουρα το grunge style, το οποίο κυριαρχεί στις καθημερινές εμφανίσεις και χαρακτηρίζεται από καρό μοτίβα, σκισμένα τζιν παντελόνια και δερμάτινα ρούχα. Συνδύασε λοιπόν το χιλιοφορεμένο σου T-shirt με ένα καρό πουκάμισο και κλείδωσε το look με “λερωμένα” sneakers. Φρόντισε τα ρούχα σου να είναι oversized και μη διστάσεις να παίξεις με τα χρώματα. Ο Nο1 κανόνας του συγκεκριμένου στυλ είναι η αυθεντικότητα και αυτό θα πρέπει να εξυπηρετούν τα ρούχα που διαλέγεις. Σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει σωστό ή λάθος, μόνο η ανάδειξη του προσωπικού σου γούστου μέσω των outfits που επιλέγεις.

Βγάλε τα αθλητικά από την ντουλάπα σου

Το Φθινόπωρο προστάζει ελευθερία κινήσεων και το athleisure style φαντάζει ιδανικό για αυτήν τη μεταβατική εποχή. Φόρα λοιπόν τη φόρμα σου και εκτός γυμναστηρίου και κινήσου με άνεση και στυλ. Εμπνευσμένη από τη ραπ σκηνή, η τάση αυτή υιοθετεί χαλαρές γραμμές και φαρδιά κομμάτια. Αν πάλι ο χώρος που κινείσαι απαιτεί πιο κομψά items, μπορείς να προσθέσεις μικρές athleisure λεπτομέρειες. Συνδύασε λοιπόν casual με αθλητικά ρούχα σε απλές κινήσεις και ντύσου με άνεση και κομψότητα. Θα μπορούσες για παράδειγμα να αλλάξεις τον αυστηρό χαρτοφύλακα και να επιλέξεις ένα μοντέρνο backpack ή να φορέσεις το κοστούμι σου με sneakers σε safe αποχρώσεις, όπως είναι το μαύρο και το γκρι. Όποιους συνδυασμούς κι αν κάνεις, μην ξεχάσεις να τους προσαρμόσεις στο προσωπικό σου γούστο.

Φτάνοντας στο τέλος καταλαβαίνεις ότι η μόδα σου δίνει πολλές επιλογές cozy ρούχων που σε κάνουν να απολαμβάνεις κάθε φθινοπωρινή σου εξόρμηση. Επίλεξε λοιπόν κομμάτια που σε εκφράζουν και ανανέωσε την γκαρνταρόμπα σου. Κύριος στόχος είναι να βρεις την άνεση σε κάθε σου βήμα και να αφεθείς στην ομορφιά του φθινοπώρου ανενόχλητος.