Δεν θα πιστεύετε τι μπορείτε να κάνετε με αυτές τις μοκέτες!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 16:10

Δεν θα πιστεύετε τι μπορείτε να κάνετε με αυτές τις μοκέτες!

Ένα από τα βασικότερα στοιχεία που κοιτάει κανείς όταν επιλέγει μοκέτες δεν είναι άλλο από το να ταιριάζουν με τα έπιπλα και τα χρώματα των τοίχων του σπιτιού. Οι μοκέτες παίζουν καθοριστικό ρόλο όχι μόνο στην ζεστασιά του χώρου, αλλά και την εμφάνιση του. Συνεπώς, η επιλογή τους θα πρέπει να πραγματοποιηθεί με αρκετή προσοχή.

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω τι μπορείτε να κάνετε με τη χρήση της μοκέτας, και πώς να επιλέξετε την κατάλληλη με βάση τα έπιπλα του σπιτιού σας.

Ίδια απόχρωση μοκέτας και επίπλων

Σε περίπτωση που θέλετε μια απλή διακόσμηση και ένα minimal ύφος, οι μοκέτες και τα χρώματα θα πρέπει να είναι στην ίδια απόχρωση. Για παράδειγμα, αν έχετε λευκά έπιπλα, επιλέξτε μια λευκή ή μια κρεμ μοκέτα, και επιλέξτε διακοσμητικά στοιχεία, όπως κάποιο βάζο σε διαφορετικές αποχρώσεις.

Απόχρωση μοκέτας για γκρι καναπέ

Ένας γκρι καναπές αποτελεί μια εξαιρετική προσθήκη για κάθε σπίτι, καθώς συνδυάζεται με έναν μεγάλο αριθμό επίπλων. Εξίσου μεγάλος είναι και ο αριθμός των χρωμάτων των μοκετών που ταιριάζουν με τον γκρι καναπέ. Ανάμεσα σε αυτούς ανήκουν:

  • Κρεμ
  • Λευκό
  • Σκούρο μπλε
  • Απαλό ροζ

    Μπλε μοκέτα για ζεστασιά

Το μπλε προσδίδει έναν πιο μοντέρνο και καλλιτεχνικό χαρακτήρα στη διακόσμηση κάθε εσωτερικού χώρου, ενώ την ίδια στιγμή συμβάλλει σε ένα πιο κομψό και σικάτο αποτέλεσμα. Επιπλέον, αποτελεί ένα ιδανικό χρώμα ακόμη και για επαγγελματικούς χώρους, ή τον χώρο που χρησιμεύει ως γραφείο στο σπίτι σας. Το καλύτερο; Ταιριάζει με τα περισσότερα χρώματα!

Μοκέτα με κρεμ έπιπλα

Ένα από τα θετικά που έχουν τα κρεμ έπιπλα είναι ότι προσφέρουν μια μεγάλη δυνατότητα συνδυασμών. Για ένα αποτέλεσμα που θα ξεχωρίσει, συνδυάστε τα κρεμ έπιπλα σας με πορτοκαλί ή κόκκινα μαξιλάρια και μια πορτοκαλί ή κόκκινη μοκέτα. Επιπλέον, ο συνδυασμός του κρεμ με το γκρι ή το ανοιχτό ροζ μπορεί να αναδείξει κάθε δωμάτιο.

Μοκέτα με καφέ έπιπλα

Το καφέ είναι το πιο δημοφιλές χρώμα όσον αφορά την επίπλωση. Για να επιλέξετε την κατάλληλη μοκέτα που θα μεταμορφώσει τον χώρο σας, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας είναι το στυλ των επίπλων. Για παράδειγμα, αν τα έπιπλα σας είναι vintage, προτιμήστε μια πιο κλασική μοκέτα σε ζεστές αποχρώσεις, όπως το καφέ, το εκρού ή το μπεζ.

Επιλογή απόχρωσης για την μοκέτα της κουζίνας

Ένας από τους ιδανικούς χώρους που ταιριάζουν οι μοκέτες δεν είναι άλλος από την κουζίνα. Ο λόγος; Η κουζίνα αποτελεί ένα πολυσύχναστο μέρος του σπιτιού. Κατά συνέπεια, μια μοκέτα θα χαρίσει ζεστασιά όχι μόνο σε εσάς, και τους καλεσμένους σας, ενώ την ίδια στιγμή θα ενισχύσει την καλή εμφάνιση του χώρου. Οι επιλογές ως προς την απόχρωση ποικίλουν. Όποια και να είναι αυτή, επιλέξτε μια μοκέτα η οποία θα είναι πιστοποιημένη για μη αλλεργιογόνες χρωστικές ουσίες, αλλά και συστατικά τα οποία είναι ανθεκτικά ενάντια στους λεκέδες.

Ανακαλύψτε τον μάθετε τα πάντα για τις μοκέτες στην Colore Colori και ανακαλύψτε μεγάλη συλλογή από μοκέτες υψηλής ποιότητας κατασκευής και μεγάλης ανθεκτικότητας, οι οποίες θα μεταμορφώσουν τον χώρο σας.




00 inkefalonia general ad 300X250