Αυτή η χώρα αποτελείται κατά 99% από νερό – Το άλλο 1% είναι παράδεισος!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 21:11

Αυτή η χώρα αποτελείται κατά 99% από νερό – Το άλλο 1% είναι παράδεισος!

Αν θέλετε μια ακτογραμμή 360 μοιρών, ένα νησί φυσικά είναι η ιδανική επιλογή. Και αν θέλετε μια ολόκληρη σειρά ακτογραμμών, τότε ένα αρχιπέλαγος έχει τα περισσότερα! Οι Μαλδίβες, αποτελούνται από περισσότερα από 1.000 νησιά που εκτείνονται σε 90.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα, καθιστώντας τις ένα μέρος που αποτελείται κατά 99% από νερό. Το CROSSROADS Maldives είναι ο πρώτος πολυνησιωτικός προορισμός αναψυχής και lifestyle της χώρας, ώστε να μπορεί ο επισκέπτης να απολαύσει αυτές τις ατελείωτες παραλίες με τη λευκή άμμο, καθώς και ένα ευρύ φάσμα φαγητού και πολιτιστικών εμπειριών.

Γαμήλιοι προορισμοί, Μαλδίβες

Από την άλλη πλευρά, στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα Florida Keys είναι γνωστά για τους μεγάλους επιτυχημένους προορισμούς τους Key West και Key Largo, αλλά η πόλη Marathon , που απλώνεται σε δώδεκα μικρά νησάκια στο Middle Keys, αναδεικνύεται ως το νέο hot spot to be. Φτάστε εκεί πριν το κάνουν όλοι οι άλλοι.

Key West, Florida Key Largo, Florida Florida Keys in Marathon

Η τρίτη κορυφαία επιλογή αυτής της κατηγορίας είναι το Amami Oshima , ο παράδεισος του υποτροπικού νησιού της Ιαπωνίας που έγινε μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO το 2021. Η ζωή κινείται με πιο αργούς ρυθμούς σε αυτή τη χώρα των θαυμάτων των οκτώ νησιών με τα καταπράσινα τροπικά δάση και τα κοράλλια νερά γεμάτα από άγρια ​​ζωή. Θα εκτιμάς κάθε δευτερόλεπτο.

Amami Oshima

travelstyle.gr