Οι παίκτες του Ολυμπιακού ως σούπερ ήρωες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Μαΐου 2013 20:27

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ως σούπερ ήρωες

Οι παίκτες του Ολυμπιακού χαλαρώνουν λίγο πριν το Final Four και θυμούνται τα παιδικά τους χρόνια. Ποιος είναι ο σούπερ ήρωας που θα ήθελαν να είναι για να βοηθήσουν την ομάδα τους απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας; Το χιουμοριστικό βιντεάκι που ακολουθεί έγινε με πολύ κέφι και μεράκι και το τιμ του Ολυμπιακο θέλει να αποβάλει το άγχος των παικτών ενόψει του μεγάλου ημιτελικού. Κατά τη γνώμη μας, το καταφέρνει πολύ καλά.

Ας δούμε όμως ποιον σούπερ ήρωα επέλεξε ο κάθε μπασκετμπολίστας των ερυθρολεύκων.

Κώστας Παπανικολάου: "Θα ήθελα να είμαι ο Θορ και να έχω το σφυρί του, γιατί γίνεται πολύς λόγος για την υψομετρική διαφορά με τους Ρώσους. Θα το γύριζα το σφυρί και θα το πετούσα... Ξέρεις τι τάπες θα ρίχναμε;".

Βαγγέλης Μάντζαρης: "Θα ήθελα να ήμουν ο Σπάιντερμαν, ώστε να σχηματίσω έναν μεγάλο ιστό γύρω από το καλάθι μας για να μην μπορούν να σκοράρουν με τίποτα οι αντίπαλοι".

Στράτος Περπέρογλου: "Θα ήθελα να ήμουν ο Σπάιντερμαν για να βάλω έναν ιστό αράχνης στη στεφάνη της ΤΣΣΚΑ".

Τζος Πάουελ: "Αν μπορούσα να ήμουν ένας σούπερ ήρωας, θα ήμουν ο Χαλκ και θα χρησιμοποιούσα τις δυνάμεις μου για να κάνω κτηνωδίες και να καρφώνω. Για να είμαι τρομακτικός".

Πέρο Άντιτς: "Θα ήθελα να ήμουν ο Χαλκ για να τους σταματήσω στην άμυνα. Σε αυτά τα παιχνίδια στο Final 4 δεν έχει σημασία να σκοράρεις και τι θα κάνεις ατομικά. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα και τι θα κάνει για να κερδίσει το τρόπαιο. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε όλη τη χρονιά".

Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους: "Θα ήθελα να ήμουν ο Μπάτμαν και να χρησιμοποιώ τις δυνάμεις μου για να πετάω και να δίνω τάπες σε όλα τα σουτ της ΤΣΣΚΑ και μετά στον τελικό".

Γιώργος Πρίντεζης: "Παρόλο που παρακολουθώ κόμικς δεν έχω συνδυάσει τον εαυτό μου με κάποιον και δεν έχω βρει κάποιον που να μου αρέσει πάρα πολύ. Όλα αυτά είναι κυρίως για παιδιά και κυρίως στη φαντασία. Σούπερ ήρωες υπάρχουν πολλοί στην καθημερινότητα ανάλογα με αυτά που κάνουν. Στη διάρκεια ενός αγώνα πολλές φορές χρειάζεται να λειτουργήσεις σαν σούπερ ήρωας για να αντεπεξέλθεις στις δυσκολίες που παρουσιάζονται. Δεν θα παρομοιάσω τον εαυτό μου με κανέναν σούπερ ήρωα. Ας με έχει καλά ο Θεός και να έχω την υγειά μου".

Κώστας Σλούκας: "Θα ήθελα να ήμουν ο Φλας για να τρέχω στον αιφνιδιασμό συνέχεια για να βάζω εύκολα καλάθια για την ομάδα μου".

Έισι Λο: "Θα ήθελα να ήμουν ο Professor X για να μπαίνω μέσα στο μυαλό των άλλων και να τους προγραμματίζω να σουτάρουν στο δικό τους καλάθι για να κερδίσουμε".

Κάιλ Χάινς: "Θα ήθελα να ήμουν ο άνθρωπος από ατσάλι, ο Σούπερμαν. Θα χρησιμοποιούσα τις υπερφυσικές μου δυνάμεις ώστε στο τέλος του παιχνιδιού να σώσω την κατάσταση με ένα ριμπάουντ ή μία άμυνα".

Δημήτρης Μαυροειδής: "Από μικρός ο αγαπημένος μου ήρωας ήταν ο σούπερμαν. Αφού έχει άπειρες υπερδυνάμεις, ας χρησιμοποιήσουμε την τρομερή του ταχύτητα για να μην μπορέσουν να μας πιάσουν οι αντίπαλοι στο Final Four".

Βασίλης Σπανούλης: "Μικρός δεν έβλεπα πολλά παιδικά, οπότε δεν μου έχει μείνει κάτι χαραγμένο στο μυαλό μου. Να' στε σίγουροι ότι θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για το καλό της ομάδας ώστε να κάνουμε το απόλυτο και να πάρουμε τις δύο νίκες για να κατακτήσουμε το τρόπαιο".πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης.

Πηγή: news.gr

https://www.youtube.com/watch?v=Q91JPvmW25U




00 inkefalonia general ad 300X250