Αντηλιακά καλλυντικά και προϊόντα για μετά τον ήλιο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Μαΐου 2023 09:39

Αντηλιακά καλλυντικά και προϊόντα για μετά τον ήλιο

Αντηλιακά προϊόντα που πρέπει οπωσδήποτε να έχετε στη συλλογή σας

 Όταν ακούτε καλοκαίρι τι σας έρχεται στο νου; Μήπως η ζεστή άμμος, το δροσερό θαλασσινό νερό, ο ήλιος και τα κοκτέιλ; Όλα αυτά ακούγονται υπέροχα και σε ποιον δεν αρέσει να αράζει στην παραλία με ένα κοκτέιλ στο χέρι. Σκέφτεστε όμως τη φροντίδα του δέρματος σας; Προστατέψτε την επιδερμίδα του σώματος και του προσώπου σας από τις επικίνδυνες ακτίνες του ηλίου. Είναι μύθος πως το αντηλιακό πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο το καλοκαίρι, αντιθέτως η προστασία του δέρματος από τις UV ακτίνες του ήλιου είναι απαραίτητη ολόχρονα! Μερικές από τις πιο δημοφιλείς μάρκες για αντηλιακά καλλυντικά προσώπου και σώματος είναι η Garnier με την σειρά Ambre Soliaire, η Piz BUIN,η Nivea, η Avene, η Heliocare και πολλές άλλες τις οποίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Parfimo.gr. Εδώ μπορείτε να βρείτε τεράστια ποικιλία από αρώματα και καλλυντικά παιδιών. Πριν πάτε θάλασσα, βεβαιωθείτε ότι στην τσάντα σας έχετε το κατάλληλο αντηλιακό με τον απαραίτητο παράγοντα SPF. Επιλέξτε, για παράδειγμα, το Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced Hypoallergenic Spray SPF50+ ένα υποαλλεργικό αντηλιακό σπρέι σώματος με μη λιπαρή και αδιάβροχη φόρμουλα. Για την προστασία του προσώπου σας μπορείτε αναμφισβήτητα να βασιστείτε στην αντηλιακή κρέμα Nivea Sun UV Face Q10 Anti-Age SPF50 με συνένζυμο Q10, το οποίο δρα κατά των ρυτίδων και αναπλάθει το δέρμα. Το αντηλιακό αυτό δεν αφήνει λευκό φιλμ στο δέρμα, το ενυδατώνει και το θρέφει και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση για το μακιγιάζ. Απορροφάται καλά από το δέρμα, προλαμβάνει την εμφάνιση ρυτίδων και χαρίζει υψηλή προστασία από την ακτινοβολία UVA/UVB. Και μην ξεχνάτε να επαναλαμβάνεται την εφαρμογή κατά τη διάρκεια της ημέρας, τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα σας! Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Parfimo.gr θα βρείτε τεράστια ποικιλία απο make up και όλα όσα χρειάζεστε για το τέλειο μακιγιάζ σας.

Self tan προϊόντα, για ένα φυσικό μαύρισμα στο σπίτι

Σας αρέσει να έχετε μαυρισμένο δέρμα σε σοκολατένιους τόνους ολόχρονα; Ή ακόμη και αν το καλοκαίρι προτιμάτε να κάθεστε στη σκιά για να μην εκθέτεται την επιδερμίδα σας στις ακτίνες του ήλιου τότε ένα self tan είναι το κατάλληλο καλλυντικό για εσάς. Τα προϊόντα self tan σας παρέχουν ένα φυσικό και ομοιόμορφο μαύρισμα χωρίς ήλιο ή σολάριουμ. Σε αντίθεση με τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσει το ηλιακό φως, αυτή η μέθοδος δεν ερεθίζει το δέρμα. Τα προϊόντα self tan με την καλύτερη βαθμολογία διατίθενται στην αγορά από τις Dermacol, Sally Hansen, Clarins, Lancaster ή Guerlain. Το προϊόν self tan εφαρμόζεται συνήθως σε καθαρό δέρμα με μασάζ με τη χρήση ενός ειδικού γαντιού. Ωστόσο, υπάρχουν και self tan λοσιόν για το ντους που εφαρμόζονται σε βρεγμένο δέρμα και ξεπλένονται. Δοκιμάστε, για παράδειγμα, την Dove Body Love Care + Visible Glow Self-Tan Lotion, η οποία δημιουργεί σταδιακά μια φυσική όμορφη μπρονζέ απόχρωση. Η self tan λοσιόν μπορεί να εφαρμοστεί με το γάντι  MineTan Bronze On Tan Applicator Mitt για πιο εύκολη και ομοιόμορφη εφαρμογή του προϊόντος στο δέρμα. Στο πρόσωπο σας μπορείτε να εφαρμόσετε τις σταγόνες self tan Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer Self-Tan Face Drops με τις οποίες το δέρμα σας θα είναι σαν ηλιοκαμένο ακόμα και τον χειμώνα χωρίς την καθημερινή εφαρμογή bronzer. Οι σταγόνες προσφέρουν ένα σταδιακό μαύρισμα με φυσική όψη και ευχάριστη ενυδάτωση με τη βοήθεια υαλουρονικού οξέος και νερού καρύδας. Αναλόγως με την ένταση του μαυρίσματος που επιθυμείτε να πετύχετε, θα πρέπει να εφαρμόσετε και την κατάλληλα ποσότητα σταγόνων. Ακόμη και μετά από αυτή την απλή χρήση σύγχρονων self tan καλλυντικών, το δέρμα σας θα είναι φρέσκο, απαλό, όμορφο και με φυσικό μαύρισμα.

Καλλυντικά σώματος και προσώπου για μετά τον ήλιο

Η φροντίδα της επιδερμίδας του σώματος και του προσώπου είναι σημαντική τόσο κατά την διάρκεια έκθεσης στον ήλιο όσο και μετά. Για να ενυδατώσετε, καταπραΰνετε και μαλακώσετε το ερεθισμένο από τον ήλιο δέρμα και να παρατείνετε το μαύρισμα μπορείτε να ποντάρετε στη λοσιόν Nivea Sun After Sun Bronze Lotion Aloe Vera. Απλώστε τη λοσιόν μετά την έκθεση στον ήλιο, και αποτρέψτε το ξεφλούδισμα του δέρματος. Για να καταπραΰνετε το δέρμα σας μετά από μια ολόκληρη ημέρα στη θάλασσα χρησιμοποιήστε το μικυλλιακό αφρόλουτρο Sunny The After-Sun Micellar Cleaning Gel της PAYOT. Το αφρόλουτρο καθαρίζει όπως το σώμα, έτσι και τα μαλλιά σας από την άμμο, το αλάτι και το χλώριο. Αφήνει το δέρμα απαλό και θρεμμένο και διευκολύνει το ξεμπέρδεμα των μαλλιών. Περιέχει εκχύλισμα αγριοτριανταφυλλιάς, το οποίο μαλακώνει το δέρμα, και έχει αντιοξειδωτική δράση. Περιηγηθείτε τη συλλογή με αντηλιακά καλλυντικά του Parfimo.gr και επιλέξτε τα κατάλληλα για εσάς με τα οποία να απολαύσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές και να είστε απόλυτα σίγουροι και ήρεμοι πως η επιδερμίδα σας θα είναι προστατευμένη!




00 inkefalonia general ad 300X250