Εν ενεργεία αθλητής του ΝΒΑ παραδέχθηκε πως είναι gay

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013 20:55

Εν ενεργεία αθλητής του ΝΒΑ παραδέχθηκε πως είναι gay

Ο 34χρονος Τζέισον Κόλινς βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδος στο ΝΒΑ, αλλά όχι και ταυτότητος, αποκαλύπτοντας πως είναι γκέι και μετρά αντίστροφα για την Παρέλαση του 2013! Ο πρώην σέντερ των Νετς, Γκρίζλις, Τίμπεργουλβς, Χοκς, Σέλτικς και Γουίζαρντς μίλησε στο περιοδικό «Sports Illustrated» για την απόφασή του να δημοσιοποιήσει τις σεξουαλικές προτιμήσεις του κι εξήγησε πως βρήκε την αφορμή στο lockout του 2011, η οποία ενισχύθηκε με τη βομβιστική επίθεση στη Βοστόνη, αφού «δε θα έπρεπε να περιμένω οι συνθήκες να είναι τέλειες, ώστε να το κάνω. Τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, επομένως γιατί να μη ζω αληθινά;».

«Κανείς δε θέλει να ζει με φόβο. Ανέκαθεν φοβόμουν μη τυχόν πω κάτι λάθος. Δεν κοιμάμαι καλά. Ποτέ μου δεν κοιμόμουν καλά. Αλλά κάθε φορά που το λέω σε ακόμη ένα άτομο, αισθάνομαι πιο δυνατός και κοιμάμαι κάπως πιο ήσυχα. Χρειάζεται τεράστια αποθέματα ενέργειας να φυλάσσεις ένα τόσο μεγάλο μυστικό. Έχω υπομείνει χρόνια μιζέριας κι έχω περάσει πολλά, προκειμένου να ζω ένα ψέμα. Ήμουν σίγουρος πως ο κόσμος μου τα κατέρρεε, αν όλοι το μάθαιναν. Παρόλα αυτά, όταν αναγνώρισα τη σεξουαλικότητά μου, αισθάνθηκα ολοκληρωμένος για πρώτη φορά. Εξακολούθησα να έχω την ίδια αίσθηση του χιούμορ, εξακολούθησα να έχω τις ίδιες ιδιομορφίες κι οι φίλοι εξακολούθησαν να με καλύπτουν» πρόσθεσε μεταξύ άλλων o βετεράνος σέντερ, ο οποίος είδε τον δίδυμο αδερφό του (σ.σ. πρώην NBAer) να δέχεται τα μεγαλύτερο σοκ απ' τα μέλη της οικογένειάς τους στην αποκάλυψή του.

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά η είδηση του πρώτου εν ενεργεία αθλητή δημοφηλούς αμερικανικού σπορ που παραδέχεται δημοσίως πως είναι γκέι έγινε παγκοσμίως Νο.3 trend στο Τwitter.

Πηγή: gazetta.gr