Έρευνα για τη σχέση κατοίκων και επισκεπτών της Κεφαλονιάς με τους πολιτιστικούς οργανισμούς. Η περίπτωση του Κοργιαλενείου Μουσείου

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 11:42

Έρευνα για τη σχέση κατοίκων και επισκεπτών της Κεφαλονιάς με τους πολιτιστικούς οργανισμούς. Η περίπτωση του Κοργιαλενείου Μουσείου

Ερωτηματολόγιο για την εκπόνηση διπλωματικής εργασίας

Η Νέσσερη Ελισάβετ είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Ιονίου Πανεπιστημίου του Αργοστολίου και έχει ετοιμάσει ένα ερωτηματολόγιο το οποίο αποτελεί ερευνητικό εργαλείο της διπλωματικής της εργασίας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Νέα Μέσα Επικοινωνίας & Ψηφιακό Μάρκετινγκ» του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας με θέμα: «Προώθηση της Πολιτιστικής Κληρονομιάς με Νέα Μέσα Επικοινωνίας & Ψηφιακό Μάρκετινγκ».

 Για τη συμπλήρωση του δε χρειάζεται παραπάνω από 7-8 λεπτά και η συμμετοχή θα βοηθήσει ιδιαίτερα!

Απευθύνεται σε κατοίκους της Κεφαλονιάς και κατοίκους άλλων περιοχών που έχουν επισκεφθεί ή επισκέπτονται συχνά την Κεφαλονιά.

Σκοπός της έρευνας είναι η αξιολόγηση της σχέσης των κατοίκων ή και επισκεπτών της Κεφαλονιάς με τα μουσεία και τους πολιτιστικούς οργανισμούς και την ψηφιακή τους παρουσία, ενώ εστιάζει συγκεκριμένα στο Κοργιαλένειο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο της Κεφαλονιάς, προκειμένου να αφουγκραστεί τις ανάγκες, τις σκέψεις και τη σχέση των επισκεπτών με αυτό, με σκοπό την ανάπτυξη της ψηφιακής του παρουσίας.  

Τα αποτελέσματα θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για ακαδημαϊκή έρευνα. Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και με την συμπλήρωσή του δεν συλλέγεται κανένα προσωπικό δεδομένο του χρήστη.

Δείτε εδώ το Ερωτηματολόγιο: https://forms.gle/rwB88havumEeXgBo7