Χάος σε κρουαζιερόπλοιο: Έκανε απότομο ελιγμό και τα νερά της πισίνας πλημμύρισαν το κατάστρωμα (video)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 11:44

Χάος σε κρουαζιερόπλοιο: Έκανε απότομο ελιγμό και τα νερά της πισίνας πλημμύρισαν το κατάστρωμα (video)

 Άδειασε η πισίνα κρουαζιερόπλοιου όταν έκανε απότομη στροφή, πλημμυρίζοντας το κατάστρωμα.

 

Το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο Harmony of the Seas χρειάστηκε να κάνει ελιγμό για να αποφύγει μια σχεδία στη θάλασσα.

Βίντεο από το περιστατικό που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τη μεγάλη διαρροή να ρέει από ένα ανώτερο κατάστρωμα του πλοίου σε ένα άλλο επίπεδο του πλοίου, ακριβώς σαν καταρράκτης.

Το κρουαζιερόπλοιο κατευθυνόταν προς το Κοζουμέλ στο Μεξικό, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Οι αξιωματούχοι της Royal Caribbean επιβεβαίωσαν με δήλωσή τους στην Daily Mail ότι δεν αναφέρθηκαν ζημιές και ότι κανένα άτομο δεν τραυματίστηκε από το περιστατικό.

Ένας «καταρράκτης» στο κρουαζιερόπλοιο

Το εντυπωσιακό βίντεο καταγράφει τον «καταρράκτη» που έρχεται από το πάνω κατάστρωμα και προσγειώνεται σε ένα χαμηλότερο κατάστρωμα, καθώς το δάπεδο αρχίζει να πλημμυρίζει.

Οι επιβάτες του πλοίου φαίνονται να γελούν, να τρέχουν και να τραβούν φωτογραφίες και βίντεο καθώς το νερό συνεχίζει να πέφτει.

Το πλοίο και ο καπετάνιος του είχαν λάβει μέτρα έκτακτης ανάγκης για να αποφύγουν μια ύποπτη σχεδία προσφύγων στον ωκεανό μετά την επίσκεψή τους στο CocoCay, το ιδιωτικό νησί της Royal Caribbean στην Καραϊβική, τη Δευτέρα.

Η στροφή προκάλεσε την υπερχείλιση του νερού από το κατάστρωμα 15 της πισίνας και τη διαρροή του.

Το νερό κατέβηκε στο κατάστρωμα 8, όπου βρισκόταν μια άλλη πισίνα.

Το Cruise Hive ανέφερε ότι το πλήρωμα του πλοίου εθεάθη «να καθαρίζει τη διαρροή και να στεγνώνει το κατάστρωμα για να ελαχιστοποιήσει τυχόν επακόλουθες συνέπειες», μετά το περιστατικό.

Το βίντεο που μοιράστηκε ένας χρήστης του Instagram έχει προβληθεί περισσότερες από 84.000 φορές και έχει λάβει δεκάδες σχόλια

Πηγή: iefimerida.gr

 




00 inkefalonia general ad 300X250