Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Ανοίγω φροντιστήριο Γαλλικών στο Κορωπί»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2022 22:03

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Ανοίγω φροντιστήριο Γαλλικών στο Κορωπί»

Το χιούμορ επιστράτευσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλοςγια τα Γαλλικά που μίλησε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες στις Βρυξέλλες, αναφερόμενος στην Εύα Καϊλή, η οποία κατηγορείται για σκάνδαλο διαφθοράς.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook: «Αγαπημένες-οι φίλοι, σας ανακοινώνω ότι, παράλληλα με την δικηγορία, αποφάσισα να ανοίξω φροντιστήριο Γαλλικών στο Κορωπί (Corrompu-e) και θα το ονομάσω Ζαμαί (Jamais). Σας εύχομαι ολόψυχα καλά Χριστούγεννα και ιδιαίτερα σε όσους γαλλομαθείς της Σορβόνης η κακή πράγματι προφορά μου αποτέλεσε αφορμη για χιούμορ, σχόλια, ειρωνεία».

Το βίντεο με τα Γαλλικά του Μιχάλη Δημητρακόπουλου που έγινε viral

Υπενθυμίζουμε ότι ο δικηγόρος υπεράσπισης της Εύας Καϊλή θέλησε να κάνει κάποιες δηλώσεις μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, μετά την απολογία της πολιτικού, αλλά τα Γαλλικά του έκαναν πασίγνωστο το… Κορωπί στην οικουμένη!

Χαρακτηριστικά, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος επιχείρησε να πει πως «η Εύα Καϊλή δεν ήταν ποτέ διεφθαρμένη» («corrompue» στα Γαλλικά), αλλά με εμφανή την ελληνική προφορά των… Γαλλικών του, η συγκεκριμένη λέξη αντί για «κογομπί», ακούστηκε σαν «Κορωπί».




00 inkefalonia general ad 300X250