Airbnb - Συμβουλές για νέους οικοδεσπότες

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2022 10:03

Airbnb - Συμβουλές για νέους οικοδεσπότες

Είσαι νέος host και ψάχνεις τρόπους να ξεχωρίσεις το κατάλυμά σου από αυτό των υπολοίπων; Το κλειδί γι’ αυτό είναι η ασφάλεια. Επένδυσε σε αυτό το κομμάτι και δεν θα βγεις χαμένος.

Η ασφάλεια παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή σπιτιού μέσω Airbnb και θα έπρεπε ήδη να το ξέρεις αυτό. Ευτυχώς σήμερα οι τρόποι που μπορεί κανείς να προστατέψει το κατάλυμά του είναι πολλοί, απλοί και ελάχιστα κοστοβόροι. Ας δούμε μερικούς από αυτούς:

Κλειδοθήκες

Το πιο must item που οφείλεις πλέον να έχεις στο κατάλυμά σου, είναι μια κλειδοθήκη ασφαλείας. Ο guest δεν χρειάζεται να περιμένει για να έρθει σε επαφή μαζί σου ώστε να γίνει η μεταφορά των κλειδιών, αλλά μπορεί πολύ εύκολα, απλά και με ασφάλεια να παραλάβει τα κλειδιά του σπιτιού σου μέσω μιας κλειδοθήκης με κωδικό ή κλειδοθήκης λουκέτου με συνδυασμό. Φτάνει στο σημείο που του έχεις υποδείξει ότι θα βρει τον μηχανισμό και απλά του μεταφέρεις τον κωδικό ή συνδυασμό που πρέπει να χρησιμοποιήσει.

Χρηματοκιβώτια

Όπως στα ξενοδοχεία, έτσι και στην περίπτωση των Airbnb, σημαντική αίσθηση ασφάλειας μπορεί να δώσει και ένα χρηματοκιβώτιο. Ο ένοικος ακόμα και αν δεν το χρησιμοποιήσει για να προφυλάξει τα τιμαλφή του, αισθάνεται ήδη μια επιπλέον ασφάλεια καθώς έχει την επιλογή του χρηματοκιβωτίου ανά πάσα ώρα και στιγμή. Μια επένδυση σε ένα χρηματοκιβώτιο ξενοδοχείου σίγουρα θα αποσβέσει σε καλές κριτικές για εσάς και το κατάλυμά σας.

Κλειδαριές Ασφαλείας

Πριν καν σκεφτείς να βάλεις το σπίτι σου προς ενοικίαση στην Airbnb, θα πρέπει να έχεις μεριμνήσει για την κλειδαριά της εξώπορτας. Είτε έχεις θωρακισμένη πόρτα είτε όχι, θα ήταν καλό να επενδύσεις σε μια κλειδαριά ασφαλείας νέας γενιάς για εύκολη πρόσβαση και γιατί όχι με αυτόματο κλείδωμα. Όποια και αν είναι η ανάγκη σου και οι απαιτήσεις σου, σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Φαρμακεία

Πρόκειται για κάτι τόσο απλό και όμως αρκετά καταλύματα στην Airbnb δεν διαθέτουν κάποιο κουτί πρώτων βοηθειών. Ένα επιτοίχιο φαρμακείο το οποίο θα έχει τα βασικά φάρμακα και επιθέματα είναι κάτι τόσο απλό που μπορείς να προσφέρεις χωρίς δεύτερη σκέψη, ώστε να κάνεις τον πελάτη να νιώσει πραγματικά σαν το σπίτι του. Μπορεί να μην χρειαστεί ποτέ ωστόσο ο ένοικος θα το προσέξει και θα το αξιολογήσει αναλόγως καθώς θα τον κάνει να νιώσει ασφάλεια για οτιδήποτε του συμβεί. Από έναν απλό πονοκέφαλο μέχρι έναν πιο σοβαρό τραυματισμό, το φαρμακείο είναι αυτό που χρειάζεσαι.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250