Αυτό το Ζευγάρι Έχτισε ένα Μικρό Σπίτι 7 τμ Ξοδεύοντας Μόνο 590 Ευρώ!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 18:30

Αυτό το Ζευγάρι Έχτισε ένα Μικρό Σπίτι 7 τμ Ξοδεύοντας Μόνο 590 Ευρώ!

Και εκεί που νομίζαμε πως έχουμε δει τα πάντα και πως είναι πραγματικά ακατόρθωτο να αποκτήσουμε το δικό μας σπίτι των ονείρων, έρχεται ένα ζευγάρι να μας αποδείξει πως σε αυτόν τον κόσμο όλα είναι εφικτά.

Η φωτογράφος Alla Ponomareva και ο σύζυγός της, Garrett, κατασκεύασαν ένα μικροσκοπικό αλλά υπέροχο σπιτάκι στην περιοχή Missoula στην Montana.

σπιτάκι

Αυτό είναι το σπιτάκι των 7 τμ.

σπιτάκι

Ο ένας από τους τοίχους σηκώνεται.

Η κατασκευή κόστισε στο ζευγάρι μόνο 590 ευρώ μιας και χρησιμοποιήθηκαν για αυτήν επαναχρησιμοποιημένα υλικά, όπως παλιά παράθυρα, καρφιά, σανίδες και άλλα τα οποία είχαν ήδη στην κατοχή τους αλλά δεν χρησιμοποιούσαν.

Οι δυο τους έφτιαξαν αυτό το υπέροχο μικρό σπιτικό σε μόλις 3 εβδομάδες. Στο blog της η Alla λέει πως αυτό που της αρέσει πολύ στο σπιτάκι τους είναι πως ο ένας τοίχος είναι αρκετά ψηλός πράγμα που αυξάνει τον χώρο -ιδίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που έχει πολύ ζέστη- και χαρίζει μια έξτρα γοητεία στον χώρο.

σπιτάκι

Αυτό είναι το εσωτερικό του σπιτιού.

σπιτάκι

Έχει δύο μονά κρεβάτια.

Μάλιστα ο ένας τοίχους του σπιτιού ανοίγει σαν πόρτα γκαράζ προς τα πάνω επιτρέποντας στο φως του ήλιου να μπαίνει στον χώρο.

Στο εσωτερικό του σπιτιού το οποίο είναι μόλις 7 τμ υπάρχουν δύο μονά κρεβάτια. Δεν υπάρχει, όμως, ούτε νερό ούτε μπάνιο με αποτέλεσμα οι καλεσμένοι του ζευγαριού αλλά και οι ίδιοι να χρησιμοποιούν μια κοντινή εξωτερική τουαλέτα.

σπιτάκι

Αυτό είναι το ζευγάρι στο οποίο ανήκει το σπίτι.

σπιτάκι

Μας αρέσει πολύ!

Πηγή φωτογραφιών: allaponomareva.com