Εξ Αποστάσεως Σεμινάρια για εργαζομένους στον ξενοδοχειακό κλάδο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 14:47

Εξ Αποστάσεως Σεμινάρια για εργαζομένους στον ξενοδοχειακό κλάδο

Ο τουρισμός και το εύρος εργασιών που τον περιβάλλουν αποτελεί τον πιο δημοφιλή κλάδο, όχι μονο στην χώρα μας, αλλά και σε πολλές άλλες χώρες ανά τον κόσμο. Η τουριστική εκπαίδευση είναι το σημαντικότερο κομμάτι του κλάδου.

Στις μέρες μας τα σεμινάρια για ξενοδοχοϋπαλλήλους μπορούν να πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως με την μέγιστη επιτυχία και χωρίς κόπο μετακινήσεων.

Τί είναι τα εξ αποστάσεως σεμινάρια;

Με τα εξ αποστάσεως σεμινάρια η παρακολούθηση είναι εφικτή από ό,τι συσκευή επιθυμείς, συμπεριλαμβανομένου του smartphone σου, και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, για να μπορείς να πετύχεις τον στόχο σου χωρίς εμπόδια.

Με την ειδικά σχεδιασμένη εκπαιδευτική πλατφόρμα Hotel Training έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε online σεμινάρια εξ αποστάσεως σε όλους τους τομείς του ξενοδοχειακού κλάδου εύκολα και χωρίς κόπο.

Πώς μπορείτε να ενταχθείτε σε έναν κύκλο σεμιναρίων;

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να διαλέξετε το αγαπημένο ή τα αγαπημένα σας σεμινάρια. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε εξ αποστάσεως σεμινάρια Protel, για την υποδοχή, για το μάρκετινγκ στην εστίαση, για την διαχείριση των διαδικτυακών κριτικών, αλλά και πολλά ακόμη, που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε πιστοποιητικό παρακολούθησης που θα σας φέρει πιο κοντά στην δουλειά των ονείρων σας.

Οι εισηγητές των υψηλών σε ποιότητα σεμιναρίων είναι άνθρωποι όχι απλά που έχουν εργαστεί στον κλάδο, αλλά υψηλά καταξιωμένοι και με πολυετή ενεργή ενασχόληση με τον κλάδο του τουρισμού. 

Επιπλέον, η ενασχόλησή τους στην πράξη και όχι μόνο σε θεωρητικό επίπεδο με το αντικείμενο, τους κάνει ειδικούς και έτοιμους να μοιραστούν την εμπειρία τους μέσω των online σεμιναρίων.

Σε ποιους απευθύνονται τα εξ αποστάσεως σεμινάρια;

Το καλύτερο κομμάτι των εξ αποστάσεων σεμιναρίων είναι πως δεν απευθύνεται μόνο σε αρχάριους αλλά και επαγγελματίες του χώρου με στόχο την περαιτέρω εκπαίδευσή τους. Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να δηλώσετε συμμετοχή και να ενδυναμώσετε το βιογραφικό σας.

Η Hotel Training είναι μέλος του διεθνούς εκπαιδευτικού οργανισμού EURHODIP, που αντιπροσωπεύει περισσότερα από 180 τουριστικά εκπαιδευτικά ιδρύματα σε 35 χώρες. Επίσης, αποτελεί μέλος του The CPD Group, το οποίο αποτελεί μια πιστοποιημένη πλατφόρμα για online σεμινάρια στον κλάδο του τουρισμού.