3 Χειροποίητα Φωτιστικά συνδυασμένα με ξύλο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 16:30

3 Χειροποίητα Φωτιστικά συνδυασμένα με ξύλο

Όταν θέλεις να ανανεώσεις το interior design στον χώρο σου αλλά τα ταυτόχρονα να μην κάνεις ριζικές αλλαγές, πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι να αντικαταστήσεις ή να προσθέσεις στο χώρο σου είναι τα διακοσμητικά. Λοιπόν, τι καλύτερο από χειροποίητα φωτιστικά που θα είναι μοναδικά και ξεχωριστά μόνο στο δικό σου χώρο;

Φωτιστικό Corpus Humanum

corpus

Δείτε το προϊόν

Τα χειροποίητα φωτιστικά αποτελούν αναμφισβήτητα την πιο σίγουρη επιλογή αν θέλεις να αναβαθμίσεις τον χώρο σου και να δώσεις μια πιο προσεγμένη πινελιά στο χώρο σου. Τα φωτιστικά δαπέδου μπορούν να διακοσμήσουν ένα κενό σημείο στο γραφείο σου ή στο χωλ του σπιτιού σου, φτιάχνοντας μια όμορφη φωτεινή γωνιά. Ταυτόχρονα το ξύλο, ταιριάζει τέλεια με άσπρους, μπεζ και γήινους τόνους, έτσι ώστε να αποπνέει ηρεμία και γαλήνη στον χώρο και να εναρμονίζεται με τα υπόλοιπα έπιπλα.

Φωτιστικό Duality

duality 04

Δείτε το προϊόν

Αν πάλι είσαι λάτρης του λευκού χρώματος, χειροποίητα φωτιστικά όπως αυτό εδώ, θα το λατρέψεις. Τα φώτα βρίσκονται στην κορυφή του φωτιστικού, καθιστώντας το μια πολύ καλή επιλογή σε περίπτωση που θέλεις να δημιουργήσεις μια φωτεινή γωνιά για διάβασμα και χαλάρωση. Ο συνδυασμός ξύλου και φώτων θα σε αφήσει σίγουρα ευχαριστημένη με την επιλογή αυτή.

Φωτιστικό Firefly

firefly 1

Δείτε το προϊόν

Το ξύλο σε έπιπλα και διακοσμητικά δεν θα πάψει ποτέ να είναι διαχρονικό. Όμως τι είναι αυτό που το κάνει πραγματικά να ξεχωρίζει και να αναδεικνύεται στο μέγιστο βαθμό; Εδώ θα λέγαμε η ακατέργαστη του μορφή! Τα χειροποίητα φωτιστικά που αποτελούνται από ξύλο στην φυσική του κατάσταση, τραβάνε την προσοχή σε ένα χώρο. Η μοναδικότητα κάθε κομματιού του ξύλου, σε συνδυασμό με το φως, αναβαθμίζει τον χώρο χωρίς να τον υπερφορτώνει με πολλά διακοσμητικά που “προκαλούν φασαρία”.

Διατήρησε, λοιπόν, το minimal style στο χώρο σου με χειροποίητα φωτιστικά, φτιαγμένα αποκλειστικά για σένα και ανανέωσε τις γωνίες σου εύκολα με ένα αντικείμενο που θα μείνει εκεί, χωρίς να χάσει την αξία και την ομορφιά του για αρκετό καιρό!

Website : Nikoletapsalti.com




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ