4 Φορέματα Εγκυμοσύνης για κάθε μέρα

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2022 18:23

4 Φορέματα Εγκυμοσύνης για κάθε μέρα

Ετοιμάζεσαι να γίνεις μανούλα και τα ρούχα σου αρχίζουν να σε στενεύουν; Μην απελπίζεσαι! Έχουμε να σου προτείνουμε υπέροχα φορέματα εγκυμοσύνης αλλά και θηλασμού για να είσαι άνετη τους καλοκαιρινούς μήνες, χωρίς να χάσεις το στυλ σου!

Φόρεμα Εγκυμοσύνης-Θηλασμού  

forema egimosinis thilasmou

Ένα από τα must have φορέματα εγκυμοσύνης αλλά και θηλασμού είναι η σαλοπέτα φόρεμα. Οι τιράντες προσαρμόζονται εύκολα στο σημείο που θέλεις και έχουν εύκολο λύσιμο για μετέπειτα που θα χρειαστεί στον θηλασμό. Συνδυάζεται εύκολα με ένα απλό κοντομάνικο μπλουζάκι της αρεσκείας σου και τα αγαπημένα σου sneakers. 

Δείτε το προϊόν

Φόρεμα Εγκυμοσύνης

forema egimosinis omor

Τους καλοκαιρινούς μήνες είναι ευκαιρία να τολμήσεις νέα χρώματα και υφές στα ρούχα σου. Διάλεξε χρώματα χαρούμενα και ανοιχτά που μπορούν να φορεθούν όλη την μέρα και με πολλά αξεσουάρ. Φρόντισε τα φορέματα εγκυμοσύνης που θα διαλέξεις να σε κάνουν να νιώθεις άνετα και όμορφα. Προτίμησε αυτά που έχουν υφασμάτινη ζώνη στην μέση και δημιουργούν όμορφη σιλουέτα.

Δείτε το προϊόν

Φόρεμα εγκυμοσύνης - θηλασμού 

forema egimosinis thilasmou

Δεν χρειάζεται να χάσεις το στυλ σου την περίοδο που θα φοράς φορέματα εγκυμοσύνης. Σκοπός είναι να νιώθεις ωραία μέσα από τα ρούχα που επιλέγεις χωρίς περιορισμούς. Αν το στυλ σου είναι πιο boho και σε αρέσουν τα μεγάλα μανίκια με λεπτομέρειες αυτό το φόρεμα θα σου ταιριάζει απόλυτα.

Δείτε το προϊόν

Φόρεμα εγκυμοσύνης σατινέ

φόρεμα εγκυμοσύνης σατινέ

Αν πάλι έχεις πιο ρομαντικό στυλ, προτίμησε floral φορέματα εγκυμοσύνης με σατινέ υφή. Μπορούν να φορεθούν όλη την μέρα, από μια απλή βόλτα μέχρι και σε μια βάπτιση που είσαι καλεσμένη. Συνδυάζονται τέλεια με πέδιλα ή εσπαντρίγιες και χρυσά ή ασημένια κοσμήματα.

Δείτε το προϊόν

Ε-shop: omor.gr