Διακοσμητικά τοίχου: Ο απόλυτος οδηγός για minimal διακόσμηση

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2022 11:28

Διακοσμητικά τοίχου: Ο απόλυτος οδηγός για minimal διακόσμηση

Τα τελευταία χρόνια η minimal διακόσμηση αποτελεί τάση σε σπίτια, μαγαζιά και πολλούς άλλους εσωτερικούς χώρους.

Πολλοί έχουν στο μυαλό τους ένα άδειο δωμάτιο, με πολύ λίγα έπιπλα και χωρίς διακοσμητικά τοίχου, αλλά το minimal style είναι πολλά παραπάνω από αυτό. Παρακάτω θα σου προτείνουμε πως να πετύχεις την σωστή minimal διακόσμηση στο χώρο που επιθυμείς, χωρίς να παραλείψεις τα διακοσμητικά τοίχου.

Διακόσμηση τοίχου Λαμαρίνα kp17 Silhoutte

kp17 diakosmitiko toixou

Δείτε το Προϊόν εδώ :

Πρώτη αγαπημένη επιλογή από τα διακοσμητικά τοίχου αποτελούν αυτά που απεικονίζουν σιλουέτες. Μια εντυπωσιακή επιλογή για την κρεβατοκάμαρα σου ή τον επαγγελματικό σου χώρο, π.χ. για γραφείο διατροφολόγου, γυναικολογικό ιατρείο ή ινστιτούτο ομορφιάς. Το διακοσμητικό αυτό αποτελεί μια σύγχρονη μορφή τέχνης που θα αναβαθμίσει τον χώρο σου και θα του δώσει έναν νέο αέρα.

Metal wall decoration kp11 Art

kp11 diakosmitiko toixou

Δείτε το προϊόν εδώ :

Εμπνευσμένο από τον γνωστό πίνακα “Η Δημιουργία του Αδάμ “ και από τα πιο δημοφιλή διακοσμητικά τοίχου αποτελεί η συγκεκριμένη χειροποίητη κατασκευή. Ταιριάζει σε όλα τα μέρη και δωμάτια του σπιτιού αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους λόγω του ουδέτερου σχεδίου του.

Extra tip: Πρόσθεσέ το σε έναν σημείο που δεν διαθέτει πολλά αντικείμενα και έπιπλα για να καταφέρεις να πετύχεις το minimal style.

Διακόσμηση τοίχου Λαμαρίνα kp2

kp2 diakosmitiko toixou

Δείτε το προϊόν εδώ :

Αγαπημένος συνδυασμός του minimal αποτελούν τα γεωμετρικά σχέδια και διακοσμητικά τοίχου που δίνουν μια δυναμική στον χώρο και αναβαθμίζουν το interior style. Μια έντονη επιλογή που θα σε ικανοποιήσει καθώς θα δώσει μια ενδιαφέρουσα νότα στον τοίχο και τον χώρο σου, κάνοντάς το να μοιάζει βγαλμένο από το Pinterest! Ιδανικά συνδύασέ το και με άλλα γεωμετρικά διακοσμητικά και έπιπλα.

E-shop: massdeco.gr