Είδη Γάμου – Βάπτισης: Μια Μοναδική Εμπειρία από την Τυποπεργαμηνή

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 18:16

Είδη Γάμου – Βάπτισης: Μια Μοναδική Εμπειρία από την Τυποπεργαμηνή

Η Τυποπεργαμηνή είναι ένα κατάστημα με είδη γάμου και βάπτισης που εδώ και δεκαετίες, προσφέρει ποιότητα, αξιοπιστία και προσιτές τιμές με σεβασμό στο ζευγάρι και στο μυστήριο. 

Η μεγάλη απόφαση έχει παρθεί, πρόκειται να ζήσετε μια από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωή σας. Η Τυποπεργαμηνή μέσω του φυσικού ή και ηλεκτρονικού της καταστήματος σας προσφέρεις μια μεγάλη ποικιλία από προσκλητήρια, μπομπονιέρες και λαμπάδες για την ημέρα του γάμου σας.

Εκτός από το μυστήριο του γάμου, προσφέρουμε και προσκλητήρια βάπτισης, μπομπονιέρες βάπτισης για αγόρια ή κορίτσια αλλά και πολλά ακόμα που θα κάνουν εκείνη την ημέρα να μείνει χαραγμένη στην μνήμη των καλεσμένων αλλά και την δικιά σας. Ωστόσο, η Τυποπεργαμηνή προσφέρει ακόμα και απλές εκτυπωτικές υπηρεσίες. Παρακάτω ορισμένες από αυτές:

Εμπειρία

Έχοντας την τύχη να είμαστε στην 3η γενιά τυπογράφων στην οικογένεια,

αξιοποιούμε τη μεγάλη μας εμπειρία σε αυτή την τέχνη και προσφέρουμε κορυφαία ποιότητα στα έντυπα που δημιουργούμε.

Έντυπα

Επαγγελματικές κάρτες, Φάκελοι αλληλογραφίας, επιστολόχαρτα, folders,  διαφημιστικά έντυπα - φυλλάδια, κατάλογοι, μπλοκ (λογιστηρίου, συμφωνητικών, συνταγών), ημερολόγια, αφίσες, αυτοκόλλητες ετικέτες, σουπλά, κυτιοποιία, τσάντες καταστημάτων.

Τεχνικές εκτυπώσεις

Ψηφιακή εκτύπωση, offset, αναγλυφοτυπία, βαθυτυπία - letterpress, θερμοτυπία (χρυσοτυπία, ασημοτυπία κλπ.),  γκοφρέ, μεταξοτυπία, λαμινάρισμα, χρωματιστό σόκορο.

Γάμος - Βάπτιση

Ποικιλία – Ευελιξία

Στον χώρο μας υπάρχουν πάνω από 2.000 έτοιμα σχέδια προσκλητήριων που μπορείτε να επιλέξετε.

Διαλέγοντας όμως με τη βοήθεια μας, το σχήμα και το μέγεθος του φακέλου, τα χαρτιά που θα χρησιμοποιηθούν, την τεχνική της εκτύπωσης και τα διακοσμητικά στοιχεία, στα προσκλητήρια γάμουμπορείτε αν θέλετε να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό δικό σας custom made σχέδιο που να ανταποκρίνεται πλήρως στην αισθητική σας και το στιλ του γάμου σας.

Στην ίδια λογική και για τις μπομπονιέρες γάμου, εκτός της πάρα πολύ μεγάλης ποικιλίας έτοιμων σχεδίων, έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε τα υλικά, τα διακοσμητικά και τα κουφέτα για να τη φτιάξουμε όπως ακριβώς τη θέλετε.

Πέρα από τις επιλογές σε τούλι - ύφασμα, διαθέτουμε τη μεγαλύτερη ποικιλία 35 διαφορετικών καλουπιών, για δημιουργία κουτιού, όπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα ίδια χαρτιά, χρώματα και σχέδια εκτύπωσης με το προσκλητήριο δημιουργώντας ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. 

Εκτός από τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες, από το κατάστημα μας μπορείτε ακόμα να προμηθευτείτε:

Βιβλίο ευχώνστέφανα γάμου & σετ γάμου (δίσκος, καράφα, ποτήρι), λαμπάδες, Welcome τελαρωμένο καμβά με καβαλέτο, χωνάκια ριζιού - ζαχαρωτών, έντυπα διακόσμησης (σουπλά, αυτοκόλλητες ετικέτες, αρίθμηση τραπεζιών κ.α.). 

Καλέστε στα 2103819413 & 2103821941 και κλείστε ραντεβού για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Για τη διάρκεια της επίσκεψης σας στο κατάστημα μας, παρέχεται δωρεάν στάθμευση για το αυτοκίνητο σας σε φυλασσόμενο στεγασμένο parking που βρίσκεται ακριβώς απέναντι. 

Σε περίπτωση που δεν έχετε κλείσει τον στολισμό,  ζητήστε μας κατά τη διάρκεια του ραντεβού σας να είναι παρούσα διακοσμήτρια προκειμένου να σας κάνει τις προτάσεις της με βάση το ύφος του γάμου σας! 

Κλείστε σε εμάς τη φωτογράφηση και τη βινετοσκόπηση του μυστηρίου σας και κερδίστε 20% έκπτωση στην τιμή του προσκλητηρίου έως 50 ευρώ!




00 inkefalonia general ad 300X250