"Ξαναχτύπησε" ο Πέτρος Δούκας - Νέο βίντεο "φωτιά": «Πάντως σήμερα, νομίζω τους γαμ@@@με!»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022 18:00

"Ξαναχτύπησε" ο Πέτρος Δούκας - Νέο βίντεο "φωτιά": «Πάντως σήμερα, νομίζω τους γαμ@@@με!»

 Ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας τελικά συνηθίζει να κάνει απαράδεκτες δηλώσεις, καθώς όπως φαίνεται αυτό δεν περιορίζεται στο περιστατικό με τον πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό και τις αποζημιώσεις των πυρόπληκτων το 2007. Αυτό προκύπτει και από βίντεο από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στο βίντεο από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και, ενώ εισηγείται η αντιδήμαρχος το θέμα του προγράμματος τουριστικής προβολής του Δήμου Σπάρτης, ο Πέτρος Δούκας ακούγεται να λέει: «Πάντως σήμερα, νομίζω τους γαμ@@@με! Την ώρα που λέγαμε θα μας πάρουν τα αυτά…». 

Έντρομη μάλιστα η αντιδήμαρχος τον διακόπτει λέγοντας του: «Δήμαρχε, σας ακούμε τι λέτε…».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι οι επίμαχες δηλώσεις για τις αποζημιώσεις των πυρόπληκτων το 2007 έγιναν κατά την διάρκεια σύσκεψης στην Σπάρτη, παρουσία του πρώην -πλέον- υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιου Λιβανού. Στη σύσκεψη ο δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας, απευθυνόμενος στον Σπήλιο Λιβανό, καυχιέται για τα κατορθώματά του ιδίου και της τότε κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας του Κώστα Καραμανλή, όπου ήταν υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών. «Όταν σου πει για τα θέματα αποζημιώσεων για τον παγετό, όπως θυμάσαι είχαμε πάει στην Ηλεία στις φωτιές τότε, έτσι πήραμε τις εκλογές το 2007. Είχαμε κατέβει κάτω με τσάντες και αποζημιώναμε όλους αυτούς που είχανε…» είπε ο κ. Δούκας. (Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά)

Το εν λόγω περιστατικό – όπως ήταν αναμενόμενο – προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, με τον Σπήλιο Λιβανό να μένει εκτός κυβέρνησης με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Και λίγο αργότερα ανακοινώθηκε και η διαγραφή του Πέτρου Δούκα από τη Νέα Δημοκρατία. 

{https://www.youtube.com/watch?v=CFGzcVgBxes}

Πηγή: newsit.gr