Ασφάλεια αυτοκινήτου και μηχανής στην Κεφαλονιά: Βρες την πιο οικονομική!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Φεβρουαρίου 2022 10:24

Ασφάλεια αυτοκινήτου και μηχανής στην Κεφαλονιά: Βρες την πιο οικονομική!

Οι τιμές σε όλα τα είδη, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα έχουν ξεφύγει τον τελευταίο καιρό και εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελεί η ασφάλεια αυτοκινήτου και μηχανής.

Το τελευταίο διάστημα, ιδιαίτερα από 01/01/2022 που έχουν αυξηθεί τα ελάχιστα όρια ασφαλιστικής κάλυψης, βλέπουμε αυξήσεις στα ασφάλιστρα τόσο για νέα συμβόλαια όσο και στις ανανεώσεις.

Αρκετοί κάτοικοι του νησιού μας αρχίζουν και ψάχνουν για το πως μπορούμε να βρούμε τη φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου και μηχανής και να μην αφήσουν τα οχήματά τους ανασφάλιστα λόγω κόστους – κάτι που φυσικά θα επιφέρει ποινές και μεγάλα χρηματικά πρόστιμα.

Λύση βρήκαμε και εμείς εδώ στο Inkefalonia.gr σας την παρουσιάζουμε!

Συγκρίνετε τιμές σε δεκάδες ασφαλιστικές και βρείτε αληθινές προσφορές!

Υπάρχουν δεκάδες ασφαλιστικές εταιρείες που είτε μπορεί να μην τις γνωρίζετε καν είτε δεν σας τις παρουσίασε κανένας!

Αλλοδαπές ασφαλιστικές εταιρείες που έχουν καλό και μεγάλο όνομα στη χώρα τους και προσφέρουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους και στη χώρα μας αλλά και Ελληνικές ασφαλιστικές εταιρείες, λιγότερο γνωστές.

Στην ιστοσελίδα https://www.asfaleies24.gr/asfaleia-autokinitou/ θα βρείτε φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου μέσα από τη διαδικασία της σύγκρισης τιμών και καλύψεων.

Εσείς απλά εισάγετε τα ατομικά σας στοιχεία και η ιστοσελίδα σας επιστρέφει τιμές από περίπου 26 – ναι 26! – ασφαλιστικές εταιρείες!

Έτσι είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως θα μπορέσετε να βρείτε μια πολύ συμφέρουσα πρόταση για να ασφαλίσετε το όχημά σας και να μην το αφήσετε ανασφάλιστο λόγω υψηλού κόστους.

Για παράδειγμα, για ένα αυτοκίνητο πόλης και έμπειρο οδηγό (20+ έτη διπλώματος), το κόστος ασφάλειας αυτοκινήτου ξεκινάει από μόλις 42-50€ το εξάμηνο, καλύπτοντας όλες τις απαραίτητες από το νόμο καλύψεις (βασική ασφάλεια).

Ένα κόστος 50€ το εξάμηνο για απλή βασική ασφάλεια αυτοκινήτου είναι πολύ προσιτό για όλους τους κατόχους οχημάτων, σε σύγκριση με τα πολύ υψηλά ασφάλιστρα που βλέπουμε το τελευταίο διάστημα.

Ασφάλιση μηχανής με τον ίδιο τρόπο, από μόλις 19€!

Αντίστοιχα με τον παραπάνω τρόπο, στην ιστοσελίδα https://www.asfaleies24.gr/asfaleia-mixanis/ μπορείτε να βρείτε ασφάλεια μηχανής από μόλις 19€ το εξάμηνο, πάλι με όλες τις βασικές καλύψεις αστικής ευθύνης να περιλαμβάνονται!’

Η σύγκριση τιμών, καλύψεων και παροχών από τις ασφαλιστικές εταιρείες μπορεί να αποβεί σωτήρια σε αρκετές περιπτώσεις και να σας εξοικονομήσει δεκάδες ευρώ.

Ακόμα και αυτές τις δύσκολες εποχές, που όλοι βιώνουμε την ακρίβεια αρκετά καλά στο πετσί μας, υπάρχουν τρόποι να μειώνουμε τα έξοδά μας ώστε να κάνουμε όσο γίνεται καλύτερη την ζωή μας.

Ποια είναι η καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου για να επιλέξω;

Ειλικρινά, καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου δεν υπάρχει! Όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες, όπως γενικότερα όλες οι εταιρείες αλλά ακόμα και εμείς οι ίδιοι οι άνθρωποι, έχουν τα πλεονεκτήματά τους καθώς και τα μειονεκτήματα – ή αλλιώς τα δυνατά και αδύνατα σημεία τους.

Η αναζήτηση για την καλύτερη online ασφάλεια αυτοκινήτου πρέπει να περιέχει τον παράγοντα κόστους, τις παροχές, καθώς και σχόλια πελάτων σχετικά με την εξυπηρέτηση της εταιρείας και ειδικότερα στη διαχείριση των ζημιών και στη διαδικασία της αποζημίωσης.

Εκεί φαίνεται μια καλή ασφαλιστική εταιρεία, όταν αποζημιώνει γρήγορα και χωρίς πολλές πολύπλοκες διαδικασίες, τον παθόντα οδηγό.

Γενικότερα όλες οι ασφαλιστικές που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας έχουν την κατάλληλη, ελάχιστη φερεγγυότητα που ορίζει η ΤΤΕ και πληρούν όλα τα κριτήρια.

Οπότε μπορείτε να επιλέξετε όποια σας αρέσει άφοβα!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Asfaleies24.gr ΕΔΩ και συγκρίνετε τιμές στην ασφάλεια αυτοκινήτου και μηχανής μαζί με καλύψεις και παροχές, από περισσότερες από 26 γνωστές ή και μη ασφαλιστικές εταιρείες, με νόμιμη δραστηριοποίηση στη χώρα μας!




00 inkefalonia general ad 300X250