H Costa Navarino ετοιμάζει δύο υπερπολυτελή resorts - Το ένα υπόσκαφο, υπερπολυτελές και το άλλο υπερσύγχρονο με bungalows

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Ιανουαρίου 2022 12:20

H Costa Navarino ετοιμάζει δύο υπερπολυτελή resorts - Το ένα υπόσκαφο, υπερπολυτελές και το άλλο υπερσύγχρονο με bungalows

Προς ολοκλήρωση οδεύουν και τα δύο νέα resorts της Costa Navarino.

Πρόκειται για δύο ξενοδοχεία στις περιοχές Navarino Waterfront και Navarino Bay με στόχο τη λειτουργία τους εντός του 2022 και του 2023 αντίστοιχα.

Πιο συγκεκριμένα, στην περιοχή Navarino Bay κατασκευάζεται ένα υπόσκαφο, υπερπολυτελές resort το οποίο περιλαμβάνει 99 σουίτες και βίλες με πισίνες, ένα νέο spa, ένα health club και ένα beach club με πισίνες μπροστά στον κόλπο του Ναβαρίνου, ενώ τα περισσότερα κτήρια είναι υπόσκαφα και εντάσσονται αρμονικά στο φυσικό τοπίο.

Navarino Bay Navarino Bay

Στο διπλανό Navarino Waterfront, δημιουργείται ένα σύγχρονο, lifestyle resort με 256 δωμάτια, σουίτες και bungalows και μια παραθαλάσσια «Αγορά» με καταστήματα, χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας, θερινό κινηματογράφο κ.α. καθώς και αθλητικές εγκαταστάσεις.

Navarino Waterfront

Το αρχιτεκτονικό σύνολο στο Navarino Waterfront δανείζεται στοιχεία από την ευρύτερη περιοχή όπως: μονολιθικά πετρόκτιστα κτίσματα, πετρόκτιστους πύργους, συνδυασμό μικρών κα μεγάλων ανοιγμάτων, πέτρινους κεκλιμένους τοίχους, επιφάνειες με αδρό σοβά, ευχάριστους σκιερούς χώρους, καλντερίμια, για τη δημιουργία ενός άρρηκτα δεμένου αρχιτεκτονικού συνόλου, μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο από φυτά της περιοχής.

Navarino Waterfront

Η μελέτη της αρχιτεκτονικής του τόπου στάθηκε η αφορμή για τη δημιουργία ενός διαχρονικού αρχιτεκτονικού συνόλου. Η προσέγγιση της αρχιτεκτονικής παράδοσης με ένα σύγχρονο, λιτό, αρχιτεκτονικό λεξιλόγιο, έδωσε τη δυνατότητα σχεδιασμού με καθαρές φόρμες και γραμμές, που θα μπορέσουν να πορευτούν μαζί με το φυσικό περιβάλλον για τα επόμενα χρόνια. Αυτή η εναρμόνιση με το τοπίο, η ειλικρίνεια της κατασκευής, η επιλογή των υλικών, το εσωτερικό ντύσιμο των χώρων με στοιχεία που ακροβατούν μεταξύ της παράδοσης και του μοντερνισμού, θα είναι τα στοιχεία που φιλοδοξούν να αγκαλιάσει η ελληνική φιλοξενία.

Οσο για τo συνολικό ύψος των νέων επενδύσεων, αυτό ανέρχεται στα 250εκ. Ευρώ και έρχεται να προστεθεί στα 600εκ. ευρώ που έως τώρα έχουν επενδυθεί για την ανάπτυξη της Costa Navarino.

Navarino Waterfront

Δυο νέα γήπεδα γκολφ στο Navarino Hills θα υποδεχθούν τους λάτρεις του γκολφ τον Φεβρουάριο του 2022

Ομως τα νέα δεν σταματούν εδώ. Τα δύο νέα γήπεδα γκολφ που σύντομα θα λειτουργήσουν -σχεδιασμένα από τον δύο φορές πρωταθλητή Masters και θρύλο του Ryder Cup José María Olazábal- εκτείνονται σε 1.250 στρέμματα, σε μία μαγευτική τοποθεσία με πανοραμική θέα στον ιστορικό κόλπο του Ναβαρίνου και το Ιόνιο Πέλαγος.

Μάλιστα, στο πλαίσιο του 5ου διεθνούς τουρνουά Messinia Pro-Am το οποίο διεξήχθη 24-27 Νοεμβρίου 2021, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παίξουν στο ένα εκ των δύο γηπέδων, το International Olympic Academy Golf Course, για πρώτη φορά.

Navarino Hills

Τα δύο νέα γήπεδα, έκτασης 6.366 μέτρων και 6.280 μέτρων, θα επεκτείνουν το γκολφ υψηλής ποιότητας που προσφέρει η Costa Navarino, καθιστώντας την ως ένα μοναδικό προορισμό που διαθέτει ιδανικό κλίμα, καταπράσινο παραθαλάσσιο τοπίο και άμεση πρόσβαση κάθε εποχή του χρόνου.

Navarino Hills

Συγχρόνως, θα αυξήσουν τον συνολικό αριθμό γηπέδων γκολφ της Costa Navarino σε τέσσερα, όλα σε μέγιστη απόσταση 13 χιλιομέτρων μεταξύ τους, ενισχύοντας περαιτέρω τη θέση της ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς γκολφ στην Ευρώπη.

Σημειώνεται ότι το Navarino Hills αναδείχθηκε ως «World’s Best New Golf Development» στα βραβεία World Golf Awards 2020.

Navarino Hills

Ενας σύγχρονος πολυτελής προορισμός στο Navarino Blue
Η επόμενη 3η φάση επενδύσεων αφορά στο Navarino Blue, στην περιοχή του Ριζόμυλου και σε κοντινή απόσταση από το Διεθνές Αεροδρόμιο Καλαμάτας. Η περιοχή είναι ήδη οριοθετημένη ως τμήμα της ΠΟΤΑ Μεσσηνίας. Στόχος είναι να αναπτυχθούν θεματικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα που θα προσφέρουν πληθώρα αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων υψηλής ποιότητας, σε μια πιο προσιτή τιμή.

Navarino Blue

Θα περιλαμβάνει 4 μονάδες συνολικής δυναμικότητας περίπου 1.300 κλειδιών.

Σημειώνεται ότι η Costa Navarino είναι ο απόλυτος διεθνής, τουριστικός προορισμός υψηλών προδιαγραφών στην Ελλάδα. Βρίσκεται στη Μεσσηνία, σε ένα από τα πιο μαγευτικά παραθαλάσσια τοπία της Μεσογείου, με 4.500 χρόνια ιστορίας. Στην καρδιά της φιλοσοφίας της Costa Navarino είναι ο σεβασμός για το περιβάλλον, τις παραδόσεις και την τοπική κοινωνία.

iefimerida.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ