Σταρ γεμάτες... κυτταρίτιδα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013 11:36

Σταρ γεμάτες... κυτταρίτιδα

Διάσημα κορίτσια γεμάτα κυτταρίτιδα Κέιτ Μος, Μίσα Μπάρτον, Κιμ Καρντάσιαν είναι λίγες μόνο από αυτές και εσύ στεναχωριέσαι που δεν έχεις ούτε την μισή; Τι νομίζεις ότι η κυτταρίτιδα είναι αποκλειστικά δικό σου θέμα; Και όμως κουκλίτσα μου τα διάσημα κορίτσια έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσένα! Δες με τα ματάκια σου τις σταρ εκείνες που είναι γεμάτες κυτταρίτιδα και θα νιώσεις μεγάλη χαρά και ανακούφιση! Το photoshop να είναι καλά! Η Κιμ Καρντάσιαν ποζάρει κανονικά και πετσοκομμένη αφού όλο και κάτι περισσεύει από τον πωπό και τα μπούτια και φυσικά η όψη φλοιού πορτοκαλιού στα μπουτάκια βγάζει μάτι Lady cellulite! Η Lady Gaga, τι και αν το παλεύει να μας μείνει στο μυαλό με την κακογουστιά της φαίνεται ότι μας μένει με την κυτταρίτιδα της! Είτε σηκώσει το φορεματάκι της είτε όχι η κυτταρίτιδα της φαίνεται και την «χαλάει» πάρα πολύ! Πάλι καλά που υπάρχουν και αυτές οι φωτογραφίες για να βλέπουμε τις διαφορές με τα εξώφυλλα των περιοδικών!

Η Κέιτ Μος μπορεί να είναι το μοντέλο-σταθμός που άλλαξε κατά πολύ τα πρότυπα του γυναικείου σώματος και καθιέρωσε το ανορεξικό μοντέλο, τα σημάδια όμως των ουσιών, του αλκοόλ και των καταχρήσεων είναι εμφανή στο κορμάκι της με την όψη φλοιού πορτοκαλιού!

Βλέπεις την Μίσα Μπάρτον να κωλώνει να φορέσει μίνι επειδή η κυτταρίτιδα της βγάζει μάτι; Και γιατί πρέπει να κωλώσεις εσύ; Η Μίσα έχει πολύ κυτταρίτιδα και μάλιστα από πολύ ψηλά στο πόδι και σχεδόν φτάνει στον αστράγαλο οπότε εσύ τι έχεις να φοβηθείς; Φόρεσε το καυτό σου μίνι και βγες να εντυπωσιάσεις!

mychannel.gr

 

3

4

5




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ