4 τρόποι να επιβραβεύσεις τον εαυτό σου on a budget

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 18:22

4 τρόποι να επιβραβεύσεις τον εαυτό σου on a budget

Λοιπόν, έβαλες έναν στόχο και τον πέτυχες. Και είσαι πολύ περήφανος/η για αυτό. Ωστόσο, το να νιώθεις υπερηφάνεια δεν είναι αρκετό. Είναι σημαντικό και να επιβραβεύσεις τον εαυτό σου! Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις ακριβές επιλογές ή να ξεφύγεις εντελώς από το budget που έχεις θέσει. Μπορείς να κάνεις διάφορα πράγματα και θα δούμε μερικά από αυτά εδώ.

1. Μείνε στο σπίτι

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχεις εξαντληθεί. Συνεπώς, είναι μια καλή ώρα να μείνεις στο σπίτι και να απολαύσεις τον ελεύθερο χρόνο σου. Αν έχεις περιορισμένο budget, δεν χρειάζεται οπωσδήποτε να κάνεις κάτι εκτός σπιτιού. Μπορείς να κάνεις movie night με τις αγαπημένες σου ταινίες, μόνος/η ή με τους φίλους σου, να κάνεις σπα, χαλαρώνοντας στο μπάνιο σου, βάζοντας τις κρέμες και τις μάσκες που λατρεύεις κ.ο.κ., να μαγειρέψεις το αγαπημένο σου φαγητό, να διαβάσεις ένα ολόκληρο βιβλίο και πολλά πολλά ακόμη.

2. Κάνε βόλτα στην πόλη

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να έχεις όρεξη για μια μεγάλη βόλτα στην πόλη. Το ότι θα είσαι έξω δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να βγεις και εκτός budget, όμως. Μπορείς απλώς να περπατήσεις και να επισκεφθείς μέρη που δεν επισκέπτεσαι συνήθως, να αγοράσεις ένα φθηνό σνακ και να καθίσεις σε ένα πάρκο που λατρεύεις. Ή να βρεις μια δωρεάν συναυλία! Ή μπορείς να αποφασίσεις να κάνεις μια μόνο μεγάλη σπατάλη σε έναν ακριβό καφέ ή ένα ακριβό γεύμα κατά τη διάρκεια της βόλτας σου.

3. Ψώνισε ρούχα

Πότε ήταν η τελευταία φορά που ανανέωσες την ντουλάπα σου; Αυτή θα είναι μια τέλεια επιβράβευση για τους κόπους σου, καθώς τα ρούχα είναι κάτι που θα συνεχίσεις να απολαμβάνεις για πολύ καιρό αφού τα αγοράσεις. Είτε είσαι άντρας είτε είσαι γυναίκα, η Celestino έχει πολλές προτάσεις για εσένα. Εκτός αυτού, έχει και πολλές εκπτώσεις! Νόμιζες ότι θα έβγαινες εκτός budget; Δεν θα βγεις καθόλου, γιατί οι εκπτώσεις σε γυναικεία ρούχα Black Friday 2021Black Friday 2021Black Friday 2021 θα σε ξετρελάνουν. Αλλά οι εκπτώσεις δεν σταματούν εκεί. Θα συνεχίσεις τις διαδικτυακές αγορές σου την Cyber Monday και θα φτιάξεις όλο σου το στυλ από την αρχή!

4. Κάνε κάτι για τον μελλοντικό εαυτό σου

Μπορείς επίσης να κάνεις κάτι για τον μελλοντικό εαυτό σου. Για παράδειγμα, μπορείς να αποταμιεύσεις μερικά χρήματα για να τα επενδύσεις στο μέλλον σε κάτι που θέλεις πολύ. Ή να οργανώσεις διεξοδικά ένα ταξίδι που θέλεις να κάνεις.

Σαν τελευταία γενική συμβουλή, θα προτείναμε να κάνεις πράγματα που έχουν αξία για εσένα. Έτσι, δεν θα υπάρχει καμία πιθανότητα να μετανιώσεις όποιο και αν είναι το ποσό χρημάτων που θα δώσεις.




00 inkefalonia general ad 300X250