Οι «Master Chef» έρχονται να τα βάλουν με τους «Ράδιο Αρβύλες»!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 12:44

Οι «Master Chef» έρχονται να τα βάλουν με τους «Ράδιο Αρβύλες»!

Master Chef» ακούγαμε, αλλά «Master Chef»... δεν βλέπαμε. Τελικά, όλα όπως φαίνεται προχωρούν καλά και πολύ σύντομα το ριάλιτι μαγειρικής θα βγει στον αέρα του MEGA. Να σημειώσουμε δε, ότι το τρέιλερ που ετοίμασε και προβάλλει το κανάλι της Μεσογείων, είναι πολύ καλό και έξυπνο...!

Είναι φανερό πάντως, ότι το MEGA ποντάρει πολύ στο «Master Chef» και για το λόγο αυτό προγραμμάτισε να το βάλει απέναντι από το «Ράδιο Αρβύλα». Έτσι λοιπόν, από τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου που θα κάνει πρεμιέρα, θα προβάλλεται καθημερινά στις 10:20 το βράδυ, αμέσως μετά το τέλος της σειράς «Βασιλιάδες». Το ριάλιτι μαγειρικής θα διαρκεί μέχρι τις 11μιση, οπότε για κάνα μισάωρο θα... κοντράρεται με τη σατιρική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Από τη μία λοιπόν η Μαίρη Συνατσάκη με τους Λευτέρη Λαζάρου, Γιάννη Λουκάκο και Δημήτρη Σκαρμούτσο θα το έχουν ρίξει στα μαγειρέματα, ενώ από την άλλη, ο Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννη Σερβετά, Στάθη Παναγιωτόπουλο και Χρήστο Κιούση, θα... καίνε με τα σχόλιά τους τα «θύματά» τους! Σίγουρα πάντως, θα είναι μία σκληρή μάχη για την τηλεθέαση και –εννοείται!- για τη διαφημιστική πίττα, που μπορεί να είναι μικρή, αλλά όλοι θέλουν το μεγαλύτερο κομμάτι της.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι οι μονταζιέρες στο «Master Chef» έχουν πάρει φωτιά ώστε να ετοιμαστούν τα επεισόδια, ενώ προβλέπεται ότι το τελευταίο γύρισμα, όπου θα αναδειχτεί ο νικητής, θα γίνει στα τέλη Ιανουαρίου.

Πηγή: newsit.gr