Ο Τom Cruise σε μια κινηματογραφική μάχη χωρίς τέλος

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2012 14:50

Ο Τom Cruise σε μια κινηματογραφική μάχη χωρίς τέλος

Το νέο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας του Doug Liman «Αll you need is kill», με πρωταγωνιστές τους Tom Cruise και Emily Blunt θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάρτιο του 2014. Tα πρώτα γυρίσματα της νέας παραγωγής θα γίνουν σε μια περιοχή δίπλα στο Λονδίνο, στα υπερσύγχρονα στούντιο της Warner Bros. Η ιστορία της ταινίας μας μεταφέρει στο κοντινό μέλλον, όταν ένα σμήνος εξωγήινων, με την ονομασία «Mimics» επιτίθεται στη Γη, αφήνοντας πίσω του ερείπια και εκατομμύρια θύματα.

Κανείς στρατός στον κόσμο δεν μπορεί να συναγωνιστεί την ταχύτητα, τη βιαιότητα, την τεχνολογία ή την τηλεπάθεια αυτών των οπλισμένων πλασμάτων. Ο Τom Cruise θα ερμηνεύσει τον Bill Cage, έναν υπάλληλο που δεν έχει βιώσει ούτε μια μέρα πολέμου αλλά ξαφνικά βρίσκεται στο πεδίο της μάχης, σε μια αποστολή με ελάχιστα περιθώρια επιβίωσης.

Ο ήρωας σκοτώνεται μέσα σε λίγα λεπά, προσπαθώντας να πάρει μαζί του και έναν εξωγήινο. Όμως ξυπνά και πάλι στην αρχή της ίδιας μέρας και υποχρεώνεται να αγωνιστεί και να πεθάνει ξανά…και ξανά. Η φυσική επαφή του με τον εξωγήινο τον έχει ρίξει σε έναν χρονικό κύκλο από τον οποίο δεν μπορεί να ξεφύγει. Είναι καταδικασμένος να δίνει συνέχεια την ίδια μάχη. Όμως κάθε φορά ο Bill Cage επιστρέφει πιο σκληρός, πιο έξυπνος και ικανός για να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους του. Στο πλευρό του βρίσκεται η Rita Vrataski (Εmily Blunt) από τις ειδικές δυνάμεις, η οποία έχει προκαλέσει τις περισσότερες απώλειες στον εχθρό. Ο Cage και η Rita συνεχίζουν να μάχονται τους εξωγήινους και κάθε επαναλαμβανόμενη αναμέτρησή τους αποτελεί και μια ακόμη ευκαιρία για να ανακαλύψουν το κλειδί ώστε να εξολοθρεύσουν τους «Mimics» και να σώσουν το ανθρώπινο γένος.

Ο Tom Cruise αποτελεί εγγύηση στις περιπέτειες δράσης, όπως το απέδειξε και μετά την πρόσφατη ταινία της σειράς «Mission Impossible». Ο σκηνοθέτης Doug Liman, o ο οποίος είχε αποσπάσει θετικές κριτικές για την ταινία του «Παιχνίδια συνομωσίας» με τους Naomi Watts και Sean Pen, μας είχε παρουσιάσει άλλη μια «χορογραφημένη» περιπέτεια δράσης με τους Angelina Jolie και Βrad Pitt, το γνωστό «Mr and Mrs Smith». Η ταινία «Αll you need is kill» έχει όλες τις προϋποθέσεις να γίνει ένα πετυχημένο blockbuster. Ωστόσο οι θαυμαστές του Tom Cruise θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή…

click@life




00 inkefalonia general ad 300X250