Πίτμπουλ ιερέα δάγκωνε επί δέκα λεπτά ταχυδρόμο στον Βόλο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 21:02

Πίτμπουλ ιερέα δάγκωνε επί δέκα λεπτά ταχυδρόμο στον Βόλο

Στιγμές απόλυτου πανικού εκτυλίχθηκαν στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης στα Κήπια Ανακασιάς Βόλου όταν πίτμπουλ επιτέθηκε σε ταχυδρόμο που μοίραζε την αλληλογραφία.

Ειδικότερα, το μαινόμενο τετράποδο έφυγε από αυλή σπιτιού και επιτέθηκε στον ταχυδρόμο και του κατάφερε πολλαπλές δαγκωματιές σε όλο του το σώμα για περίπου δέκα λεπτά.

Πώς έγινε; Ο ταχυδρόμος πλησίασε σε μία μονοκατοικία με αυλή και διαπίστωσε ότι η πόρτα της αυλής ήταν ανοιχτή. Τότε το πίτμπουλ άρχισε να κινείται απειλητικά προς το μέρος του. Το τετράποδο βγήκε από την πόρτα και πήρε στο κυνήγι τον ταχυδρόμο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος».

Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του σκύλου, μόλις άκουσε τις φωνές του ταχυδρόμου, έτρεξε προς τον σκύλο που ξέφυγε από το σπίτι όταν ο άνθρωπος που τον φροντίζει άφησε για λίγο ανοιχτή την αυλόπορτα για να βάλει μέσα το αυτοκίνητό του.

Ο ιδιοκτήτης, ο οποίος είναι ιερέας, δεν μπορούσε μόνος του να σώσει τον ταχυδρόμο από τα δόντια του σκύλου και οι γείτονες έδεσαν με τριχιά το ζώο από τον λαιμό. Ωστόσο, ο σκύλος δε σταμάτησε να επιτίθεται έως ότου «πνίγηκε» και τότε άφησε από τα σαγόνια του τον άτυχο διανομέα.

Ο ταχυδρόμος έπειτα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Βόλου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Πηγή: Taxydromos.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ