Το απόγευμα της Δευτέρας στον Παυλόπουλο ο Τσίπρας -Προκηρύσσει εκλογές

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 09 Ιουνίου 2019 23:19

Αλέξης Τσίπρας και Προκόπης Παυλόπουλος © ΓτΠ ANDREA BONETTI

Αλέξης Τσίπρας και Προκόπης Παυλόπουλος © ΓτΠ ANDREA BONETTI

Θα ζητήσει τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών

Εκλεισε το «ραντεβού» του Προέδρου της Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού  για τη Δευτέρα το απόγευμα προκειμένου ο Αλέξης Τσίπρας να ζητήσει από τον Προκόπη Παυλόπουλο την προκήρυξη πρόωρων εκλογών.

Ο πρωθυπουργός θα γίνει δεκτός στις 18:30 από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προκειμένου να του ζητήσει τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη των εκλογών,  όπως είχε προαναγγείλει το βράδυ μετά το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών και Αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο κ. Τσίπρας αναμένεται να έχει σύντομο διάλογο με τον κ. Παυλόπουλο, όπου θα αναφερθεί και στους που ζητά τη διάλυση της Βουλής και τις πρόωρες εκλογές.

Οι εθνικές εκλογές θα διεξαχθούν οριστικά στις 7 Ιουλίου, όπως έχει πει και ο κ. Τσίπρας σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

Αμέσως μετά αναμένεται να θυροκολληθεί στο περιστύλιο του Κοινοβουλίου το κλείσιμο της Βουλής και η επίσημη ανακοίνωση της ημερομηνίας των εθνικών εκλογών.

Από το Προεδρικό Μέγαρο ο πρωθυπουργός θα πάει κατ' ευθείαν στο Μέγαρο Μουσικής, για να κάνει την πρώτη προεκλογική ομιλία του ενόψει εθνικών εκλογών ανακοινώνοντας το πρόγραμμα του κόμματός του.




336 X 280

00 inkefalonia general ad 300X250