"Ξυπνάει" από το κώμα o Σουμάχερ

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014 14:23

"Ξυπνάει" από το κώμα o Σουμάχερ

Tην παραδοχή ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ αφυπνίζεται σταδιακά από το τεχνητό κώμα στο οποίο βρίσκεται εδώ και ένα μήνα έκανε η μάνατζερ του, Ζαμπίνε Κεμ, μία μέρα μετά την διαρροή της πληροφορίας από γαλλική εφημερίδα.

Μάνατζερ Σουμάχερ: Πράγματι, βγαίνει από το κώμα
Την πληροφορία ότι οι γιατροί έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία για να ξυπνήσουν από το τεχνητό κώμα τον Μίκαελ Σουμάχερ είχε δημοσιεύσει την Τετάρτη γαλλική αθλητική εφημερίδα.

Παρόλο που τις πρώτες ώρες κυκλοφορίας της είδησης η Κεμ είχε αρνηθεί να την επιβεβαιώσει, χαρακτηρίζοντάς την ως «εικασία», σήμερα επιβεβαίωσε ότι «η καταστολή του Μίκαελ αρχίζει να μειώνεται προκειμένου να επιτραπεί η έναρξη της διαδικασίας αφύπνισης η οποία θα διαρκέσει μεγάλο χρονικό διάστημα».
 
«Για την προστασία της οικογένειας, είχε αρχικά συμφωνηθεί από τα ενδιαφερόμενα μέρη να μην επικοινωνηθεί αυτή η πληροφορία παρά μόνο όταν η διαδικασία θα είχε ολοκληρωθεί», πρόσθεσε η εκπρόσωπος του 45χρονου αθλητή, η οποία τόνισε ότι δεν θα παρασχεθεί καμία επιπλέον ενημέρωση για το θέμα.
Ο πρωταθλητής της Formula 1 νοσηλεύεται σε τεχνητό κώμα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι στις 29 Δεκεμβρίου κι ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις.
Πηγή: ethnos.gr



00 inkefalonia general ad 300X250