Ζήτησαν από πυροσβέστες που πήγαιναν σε πυρκαγία στο Αίγιο να πληρώσουν διόδια!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013 14:43

Ζήτησαν από πυροσβέστες που πήγαιναν σε πυρκαγία στο Αίγιο να πληρώσουν διόδια!

Η πυρκαγιά ξεκίνησε στο πρανές της Νέας Εθνικής Οδού Πάτρας - Αιγίου, έχει ξεφύγει και κατευθύνετε προς το βουνό.Όπως διαβάζουμε στο PatrasTimes, στο σημείο έχουν φθάσει και επιχειρούν 18 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 20 άνδρες και πεζοπόρο τμήμα 15 ανδρών, ενώ στο συμβάν πηγαίνουν και άλλα από Πάτρα και Αίγιο για να προλάβουν να την περιορίσουν. Νωρίτερα ρήψης από αέρος έκανε και ένα ελικόπτερο τύπου Ερικσον, για να βοηθήσει στο έργο της πυρόσβεσης.

Αυτό το «συμβάν» όμως που τραβά την προσοχή είναι αυτό που συνέβη στα διόδια έξω από την Πάτρα προς Αίγιο, σε ομάδα πυροσβεστών του πεζοπόρου 6ης ΕΜΑΚ οι οποίοι μετέβαιναν με όχημα που παραχώρησε υπηρεσία άλλος κρατικός φορέας, όταν η υπάλληλος των διοδίων τους σταμάτησε και δεν τους άφηνε να περάσουν αν δεν πλήρωναν πρώτα το αντίτιμο που είναι 3.80 ευρώ !!!


Οι συνάδελφοι της εξηγούσαν ότι πήγαιναν στην πυρκαγιά στο Αίγιο, ότι είναι πυροσβέστες του Πυροσβεστικού Σώματος και ότι το όχημα έχει παραχωρηθεί από άλλη υπηρεσία την ΕΜΑΚ Πάτρας.


Η υπάλληλος των διοδίων ήταν ανένδοτη, "κρατούσε" το όχημα της Πυροσβεστικής επί 15 λεπτά χωρίς να το αφήνει να φύγει με αποτέλεσμα να σχηματιστεί ουρά ενώ οι πολίτες της έλεγαν ότι θα πλήρωναν αυτοί το αντίτιμο φτάνει να άφηνε το όχημα με τους πυροσβέστες να πάνε στο συμβάν.
Μετά από αρκετή ώρα συμβασιούχος πυροσβέστης που ήταν στο όχημα που μετέβενε στο συμβάν τελικά πλήρωσε το αντίτιμο των διοδίων και αυτή την ώρα οι Πυροσβέστες βρίσκονται στο μέτωπο και επιχειρούν.

Να δώσουμε τα «συγχαρητήρια» μας στην υπάλληλο των διοδίων στην Πάτρα για την «ευσυνειδησία» και την «υπευθυνότητα» που έδειξε μη επιτρέποντας όχημα της ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ που ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΣΥΜΒΑΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ, να περάσει αν δεν πλήρωνε πρώτα ΔΙΟΔΙΑ !!!




00 inkefalonia general ad 300X250